Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Треба да се најде таква што дава и готово а со таква што не дава нема ни да почнам ништо по фаца се познаваат :helou::pos2:

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Зависи за која... се случувало сама да даде а се случувало и сам да си барам :)

Член од
5 декември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
1
Треба да се најде таква што дава и готово а со таква што не дава нема ни да почнам ништо по фаца се познаваат

pa mislam od vakvi vo drzavava ne ostana ni edno asalno masko. Tolku "balknski" fazon seuste me iznenaduva. Pa cekaj malce, be so se zamisljavas be ti? Da si mi ti de4ko, vednas bi te sutnala ali aj koganema fajde so ke se zamaram pa jas...:uvo:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Од секогаш ми била тешка иритација таа игра на барање и давање. Најмногу бидејќи сето тоа изгледа како машкото да е некое изгладнето животно шо едвај чека да добие потврден одговор, а женската не дека сака ама ај да се смилува, доста ја чекал...Никогаш не сум молел и никогаш нема да молам. Рамноправни сме, зрели сме и треба да знаеме што сакаме. Без игри шо ги играат 15 - годишни.

Член од
22 август 2010
Мислења
110
Поени од реакции
14
Еве една моја теорија за сексот и за давањето и барањето. Значи женско од прва би се опнала кога би била сигурна дека никој нема да дознае, не секоја и не со првото машко што ќе го сретне. Ама ебење за машко не е ебење ако никој не дознае така? Ние живееме во чудно општество каде самите си поставуваме некои чудни критериуми што треба да се исполнат (како демек треба одредено време да помине или е неможам од првата вечер да се клецнам без разлика колку женското го посакува тоа) за да се сведе до тој акт на взаемно уживање, искажување емоции или само ради празнење баллс.

Член од
5 декември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
1
Teorijava ti e na mesto:wink: samo sto moram da ti kazam deka ne sekad zenskite tajno fantaziraat i sakaat, tuku nekad stvarno ne sakaat! I ne se site maski takvi kako sto ti velis. mojot de4ko nikad ne bi se pofalil onaka kako sto ti velis

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
И барам до кај 500, ако има добро, ако не, колку даде-толку.
За темава- глупи ми се самите термини "барање", "давање" демек сеа не ја знаеш девојка ти, па ај ќе ја прашам, молам ко некој бедник. Си се знае тоа со сексот како иде. Е сеа едино ако некој нема чесна сестра за девојка, па да го скрши јаизкот од молење.

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Од секогаш ми била тешка иритација таа игра на барање и давање. Најмногу бидејќи сето тоа изгледа како машкото да е некое изгладнето животно шо едвај чека да добие потврден одговор, а женската не дека сака ама ај да се смилува, доста ја чекал...Никогаш не сум молел и никогаш нема да молам. Рамноправни сме, зрели сме и треба да знаеме што сакаме. Без игри шо ги играат 15 - годишни.
Одличен одговор, ама кај нас женските уште си тераат по старото, како што кажа ти, демек они нејќат ама ај за да ни се смилуваат на нас машките...комедии :toe:.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ни барам ни ми дава :icon_lol:.

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Ама и не е можно ова ,,барање,, и ,,давање,, колку мизерно звучи.

Kajgana Shop

На врв Bottom