Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се најде таква што дава и готово а со таква што не дава нема ни да почнам ништо по фаца се познаваат :helou::pos2:

Треба да се најде таква што дава и готово а со таква што не дава нема ни да почнам ништо по фаца се познаваат

pa mislam od vakvi vo drzavava ne ostana ni edno asalno masko. Tolku "balknski" fazon seuste me iznenaduva. Pa cekaj malce, be so se zamisljavas be ti? Da si mi ti de4ko, vednas bi te sutnala ali aj koganema fajde so ke se zamaram pa jas...:uvo:

Од секогаш ми била тешка иритација таа игра на барање и давање. Најмногу бидејќи сето тоа изгледа како машкото да е некое изгладнето животно шо едвај чека да добие потврден одговор, а женската не дека сака ама ај да се смилува, доста ја чекал...Никогаш не сум молел и никогаш нема да молам. Рамноправни сме, зрели сме и треба да знаеме што сакаме. Без игри шо ги играат 15 - годишни.

Еве една моја теорија за сексот и за давањето и барањето. Значи женско од прва би се опнала кога би била сигурна дека никој нема да дознае, не секоја и не со првото машко што ќе го сретне. Ама ебење за машко не е ебење ако никој не дознае така? Ние живееме во чудно општество каде самите си поставуваме некои чудни критериуми што треба да се исполнат (како демек треба одредено време да помине или е неможам од првата вечер да се клецнам без разлика колку женското го посакува тоа) за да се сведе до тој акт на взаемно уживање, искажување емоции или само ради празнење баллс.

Teorijava ti e na mesto:wink: samo sto moram da ti kazam deka ne sekad zenskite tajno fantaziraat i sakaat, tuku nekad stvarno ne sakaat! I ne se site maski takvi kako sto ti velis. mojot de4ko nikad ne bi se pofalil onaka kako sto ti velis

И барам до кај 500, ако има добро, ако не, колку даде-толку.
За темава- глупи ми се самите термини "барање", "давање" демек сеа не ја знаеш девојка ти, па ај ќе ја прашам, молам ко некој бедник. Си се знае тоа со сексот како иде. Е сеа едино ако некој нема чесна сестра за девојка, па да го скрши јаизкот од молење.

Од секогаш ми била тешка иритација таа игра на барање и давање. Најмногу бидејќи сето тоа изгледа како машкото да е некое изгладнето животно шо едвај чека да добие потврден одговор, а женската не дека сака ама ај да се смилува, доста ја чекал...Никогаш не сум молел и никогаш нема да молам. Рамноправни сме, зрели сме и треба да знаеме што сакаме. Без игри шо ги играат 15 - годишни.
Одличен одговор, ама кај нас женските уште си тераат по старото, како што кажа ти, демек они нејќат ама ај за да ни се смилуваат на нас машките...комедии :toe:.

Ни барам ни ми дава :icon_lol:.

Ама и не е можно ова ,,барање,, и ,,давање,, колку мизерно звучи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom