Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
:bip:

Сериозно у секој пост се запна Магде па Магде.
Чоек да не застане на ваша страна
*пљук*
Е сеа ме заеба, нешто што пиша Дарк Кинг, го прекопира и ми реплицираше.
Ти реков, муабетов = не ми реплицирај на темата, не знам како да ти реплицирам.

А и Кире_Мали мене ми рече истото.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Ако каже директно не само женската што ќе го одбие, туку и тежок ремет ќе падни. Имаше еден дечко фино лепо си отвори тема. "Кој сака да ми го попуши?" Сите видовме шо се деси.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
koj se pritresuva be dusho,problemot e vo toa sto sakate seks a koga ke imate shansa da go imate vie se glupuirate a ni samite ne znaete zasto
Финтата е што ако се прифати шансата одма после ќе се збори дека била лесна. Не се само они криви (for the love of God, не се фаќајте само за оваа реченица сега). Криви се и оние околу нив кои после лесно можат да ги одбележат како такви.

Сума сумарум, сексот е потреба која се појавува кај сите. Дали ќе ја задоволиме за 2 саати или за 2 недели, е индивидуално. Сепак, на крај, ќе си бидеме задоволени.

Signing out! :)

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Абе и така и така и двајцата уживаат у сексот. Дали јас сум добил а типката дала (или обратно), битно сексот е убавото (и крајната цел) ако не се лажам.

Фала Богу дека не се лажеш. Не знам што е со фолирањево дека машките треба сешто да направат за да дојдеме до секс..:toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Барам некоја шо ќе ми дајт. Пишете приватна порака или на профил.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мислиш ли дека нас ќе не молат, едноставно ќе одат во првиот секси шоп и ќе си купат помагала со должина и боја по желба, нас сигурно нема да не расправаат...
Тие ќе дадат некому ама кому ќе му се посреќи, дали на месото или на живата гума не се знае?
Види, ако не им "бараш", таквите ќе мислат дека не ги почитуваш и не ги заслужуваш.
Али не знам со која логика запнало некое женско да ги учи машките како полесно до секс?
Сериозно?

И ај што ништо не кажа логично, него и другите женски не ја сфатија и почнаа сосема други тематики...

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Види, ако не им "бараш", таквите ќе мислат дека не ги почитуваш и не ги заслужуваш.
Али не знам со која логика запнало некое женско да ги учи машките како полесно до секс?
Сериозно?

И ај што ништо не кажа логично, него и другите женски не ја сфатија и почнаа сосема други тематики...
:pos2::pos2::pos2: да пукниш, ме изнасмеа :D

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Фала Богу дека не се лажеш. Не знам што е со фолирањево дека машките треба сешто да направат за да дојдеме до секс..:toe:
Значи не треба да се фолираме за секс? Само да си прашаме?
Ако да, ова треба да се запише негде. Ке го користам ко аргумент.
Потписи од женските кои се согласуваат:
________
________
________
________

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
________
________
________
________
Потпишано!

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Сериозно?

Ако не им бараш ќе те напраат педер, смотан, папучар или не знам каков а ако им побараш веднаш ќе ти кажат дека си манијак, пичкопат а не дека не сакаат да ти дадат туку целата поента е во она: Не сум јас лесна девојка!:smir:
Нема жена што не дава туку има мажи кои не знаат да си побараат...:drk:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Немој да се самоубиваш преку постови веќе, не е хумано аман.

Реков ВАША, не мислев на сите жени - него на тие кои прават такви тактики.
Се надевам сеа ме разбра и нема потреба веќе од полу-обиди за докажување.
Не знам за што поточно сакаш да кажеш дека се докажувам? Ни еден мој пост не беше со таква намера.
Муабетов се одолговлече ептен, а имав поставено само едно, единствено и едноставно прашање, зошто велите дека се дава и зема нешто. И одговорот го даде подоцна:

Вие престанете да се однесувате ко да давате нешто драгоцено, па машките ќе прекинат да се однесуваат како да зимаат нешто драгоцено.

Сеа појасно ти е тебе?
Пошто самите кажавте дека "имате избор", па ако некој не ве третира како "пичка и пол", ќе го одјебете.
Немој тие финти на солидарност сеа, молим те.
И не мислам дека давам нешто драгоцено, ама не сакам да го продлжам муабетов дека нели ќе испадне дека се докажувам (само не знам пред кого тоа).

Амин.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
________
________
________
________

Добро бе, не сакаш да сфатиш или што? Зборам за у врска, дечко и девојка, треба се да си дојде спонтано, коа ќе сакаат да имаат секс, а не машкото да ја глеа како полов орган за кој ќе направи се за да ја легне... :toe:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
e taka,ova vekje e nesto...mnogu e prosto,sakas i jas sakam,se sto treba e da najdeme zaednicki jazik,so zaedicfka inicijativa ,zaednicki trud za zaednicko uzivanje:wink:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Добро бе, не сакаш да сфатиш или што? Зборам за у врска, дечко и девојка, треба се да си дојде спонтано, коа ќе сакаат да имаат секс, а не машкото да ја глеа како полов орган за кој ќе направи се за да ја легне... :toe:
Не бе вие сте божици и не не гледате нас како полов орган. Шо се дешава кога на машкото не му се сака бе? Глаа го боли пример (незнам такво машко ама еве)

Kajgana Shop

На врв Bottom