LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Сите умеат вистински да сакат, и сите умеат перфектно да лажат.
Oд што?образложи,баш ме интересира...zavisi
Sto se zapnale pa za taa lubov tolku ? Sto e ustvari toa lubov ? Zeni ko zeni cel zivot baraat nesto sto polovicno postoi. Prvin da se definira sto se podrazbira pod sakanje , pa posle muabet da se pravi . Inace generalno mene me definiraat kako covek sto nemoze da se vrze ( ne deka ne mi znacat zenskite so kojsto sum bil , ama ednostavno toa e u genite na coveckiot rod , da se bide lovec , da se saka sekogas nesto novo , monogamijata e vestacki stvorena so tek na vreme uz razvitokot na opstestvoto)Oд што?образложи,баш ме интересира...
Кога ќе го начекаш еден ден типот сама ќе си одговориш. Секако дека знаат...и мажи и жени, малку е подолготрајно можеби во извесни случаи да се најде взаемна љубов...али и тоа си доаѓа само од себе, со тек на време, без силење и трчање. Да беше лесно и инстант пронаоѓање немаше да менуваме партнери. Еден/една и толку.Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
Као доење у јавност, роденденски забави за деца, на колку години се зедоа родителите ... има секакви...чупето изгледа е разочараноТемава е креативна колку циган со Долче и Габана маица.
1. Да, многу повеќе од колку што мислиш.Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)