Дали машките знаат вистински да сакаат?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Сите умеат вистински да сакат, и сите умеат перфектно да лажат.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Умеат.!!! Верувам во тоа дека машките умеат искрено да сакААт...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Дали децата ги носи штркот?
Колку години има Дедо Мраз?
Зошто кучињата си го лижат гзот?
Дали машките знаат да сакаат?

Ах мистерии, дилеми...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Oд што?образложи,баш ме интересира...
Sto se zapnale pa za taa lubov tolku ? Sto e ustvari toa lubov ? Zeni ko zeni cel zivot baraat nesto sto polovicno postoi. Prvin da se definira sto se podrazbira pod sakanje , pa posle muabet da se pravi . Inace generalno mene me definiraat kako covek sto nemoze da se vrze ( ne deka ne mi znacat zenskite so kojsto sum bil , ama ednostavno toa e u genite na coveckiot rod , da se bide lovec , da se saka sekogas nesto novo , monogamijata e vestacki stvorena so tek na vreme uz razvitokot na opstestvoto)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.788
Поени од реакции
12.272
Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
Кога ќе го начекаш еден ден типот сама ќе си одговориш. Секако дека знаат...и мажи и жени, малку е подолготрајно можеби во извесни случаи да се најде взаемна љубов...али и тоа си доаѓа само од себе, со тек на време, без силење и трчање. Да беше лесно и инстант пронаоѓање немаше да менуваме партнери. Еден/една и толку.
Еден ден би требало да сфатиме дека повеќето од чувствата, способностите, желбите па и вообичаените вештини се исти и за мажи и за жени...можеби неколку се специфични (затоа и постои ваљда маж и жена...природата се си наредила како што треба ради надополнување и исполнување) ради хормони, градба, воспитување, околина...што знам...но за повеќето работи нема некоја разлика.
Трпение и ќе се најде и некој/а на кого му се еднакво битни и двете работи-и секс и љубов.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
НАЈвистински знаат да сакаат,сигурна сум 100%

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Какво прашање...
Па што се машките бесчуствителни суштества со срце од камен ?
Се разбира дека знаат да сакаат...
Ко да нема девојки и жени кои ги повредуваат машките ?!
Се е до индивидуата.. Но како и да е секако дека знаат да сакаат :/ секоја личност знае да сака...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.788
Поени од реакции
12.272
Темава е креативна колку циган со Долче и Габана маица.
Као доење у јавност, роденденски забави за деца, на колку години се зедоа родителите :) ... има секакви...чупето изгледа е разочарано

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
1. Да, многу повеќе од колку што мислиш.
2. То не можи, ќе сакаат само една и ќе гледаат во други(јеби га)
3. Постои љубов, ама има нешто и во сексот :toe:

Од ова поискрено не можев:pipi:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Како шо има кучки шо го повредуват секој со кој се биле има и бесчувствителни говеда шо мислат само на секс.

Kajgana Shop

На врв Bottom