Дали машките знаат вистински да сакаат?

Aко те разбрав, сметаш дека разликите во однесувањето на машките и жанските деца се должат на воспитувањето?

Да. Најмногу тука лежат. Но, да не заборавиме, дека тоа не е нешто ново - и дури и да сакаме промени, ќе ни требаат децении да ги видиме резултатите.
Јас сум многу против несоодветните цртани и играчки.
Девојчињата ги учиме да живеат во бајки, а момчињата да бидат насилни.

Јас знам и тоа е докажано на терен. Понекогаш проблемот е во жените и во тоа што тие очекуваат од машките кога би ја САКАЛ!

Znaat i toa kako,koga ke ja najdat vistinskata.Najgolemoto zadovolstvo e custvoto koga si zaljuben ili koga sakas nekogo.Seksot mu doagja samo kako slag na tortata!

Машките знаат повеќе да сакат од женските да кога ке ја најдат вистинската ....но и тешко преболуваат...така мислам...Дали сум во право ???

Машките знаат повеќе да сакат од женските да кога ке ја најдат вистинската ....но и тешко преболуваат...така мислам...Дали сум во право ???
Јас мислам дека си во право...го делиме истото мислење ;)

Не си во право, и машките и женските сакат. Сум чул дека машките повеќе патат во случај на прекин на врската, но дали е тоа точно, незнам.

Не си далеку од вистината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom