Дали мажите може да бидат “спонзоруши“?

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Мажи, би оделе ли со некоја само затоа што има многу пари?
Ако ми се свиѓа да, ако не ми се свиѓа не пошто сум имал таква прилика и сум одбил.

Да имаш љубовна врска со некој што не те привлекува е многу тешка работа.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
тоа другото важи во случај кога женското е спонзоруша,
само што и нејзе и е убаво, ама не сака да признае, се чувствува виновна:pos:
А мислиш дека Братот :) само ќе ја придружува теткицата :pos:

Wa_sa_ka_ha_ta

свежо офарбана
Член од
16 мај 2009
Мислења
72
Поени од реакции
5
дефинитивно постојат, можат да бидат и се спозоруши. не сакаат да признаат но се , биле, и ќе бидат..... и нека не се сили некој да ја побие мојата изјава оти како што ми тргнал денотимам доволно доказен материјал да ги уништам сите оние што мислат поинаку :pishtoldz
„лута сум но прошка ти давам ...зашто имам умна глава...тралалала„:smir:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Имат бе, зш да немат. Најизразено е кај славниве.
Некој пекари, банкари, шо дотоаш никој не знаел шо се и кој се, ќе им се усреќит да се „скљафтет“ со некоја богата глумица/певаљка и наеднаш добивет на популарност, а и матерјално богатство.
Некој дури и давет отказ, и живеет ко паразити на сметка на дотичната славна личност. Не велам дек немет и други придобивки, ама морат да ја задоволет обратнополовата единка, пошо во спротивно би биле „шутнати“ во истата секунда.
Не зборвам напамет, глеав пред некој ден The fabulous life, во случајов of kept men (во превод - спозораши).

Е сеа, не велам дек ова е застапено само во Холивуд, ама во нашава држава аку зборвиме за овде, имат помал материјал за обработка, во превод - богати женски.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
а бе сега една моја лична случка..дури и поозбилна. во мојов крај на лето идат ``штркови`` од странство. беа дојдени едни од аустрлија..со се ќерка таа на 24 јас тогаш 25, и вака така..ми стига една роднина дома со сиот ум ми вика дојдено е чупе за мажање од аустралија да те виделе демек да пулиш да праеш да ја наредите работата зашто за тебе таа ќе дојде како ``св.спас`` ))))), демек богати многу ова она. јас демек на секој му давам шанса и им викам бујрум да видам....и бидна што бидна ја донесоја )))) не бе чоек не ја бива ем грда, ем на тие одамна заминати натаму умот не можам да им го декодирам, ем слики од куѓите имаја донесено демек колку биле имотни.
јас им викам демек да излезиме со чупево да се упознајме поубо...и бевме кај со бевме дојде за плажање пијачката гледам само за неа пари ваѓа...и си викам ааа оваја пчела мед не носи...и не ја наредивме работата.

сега кога ќе видам само маргарин во фрижидер дома и посебна салама си се пцујам понекогаш...ама тоа е ))))))))))))))))))

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Нема многу што да се додаде > Bratot < објасни перфектно каква е ситуацијата со спонзорството од машка и женска страна ...
Соодносот би бил ненорнален .... одприлика 1:1000 ..
И точно дека материјално богатите девојки ..многу почесто бараат богато момче ..
додека кај нас не е баш така.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Ima, ima, iako sekako ne vo tolkav broj kolku sto ima sponzorusi.

Nego, interesnata stvar e deka, dodeka takvite devojki ( sponzorusite ) od opstesvoto se smetaat kako evtini kurvi, pacavri, lica bez integritet, maskite se smetaat za majcini, demek em gi onadat em pari im zimaat t.e. duplo majcini. :):) :toe:

Zeni, ve zalam ( i ve sakam :)), na pogresnata strana ste. :)

C

cige

Гостин
Се сеќавате Бритни во лудницата кога се вљуби во папарацо?:tapp:

R

RAYTHEON23

Гостин
зошто да не...што се мажите!!!!

гет пеј гет леј е универзално:toe:

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Секако дека и мажите можат да бидат "спонзоруши" ,само што тоа е поретка појава,бидејќи помизерно изгледа кога женско спонзорира машко, отколку обратно.

C

cige

Гостин
Ima, ima, iako sekako ne vo tolkav broj kolku sto ima sponzorusi.

Nego, interesnata stvar e deka, dodeka takvite devojki ( sponzorusite ) od opstesvoto se smetaat kako evtini kurvi, pacavri, lica bez integritet, maskite se smetaat za majcini, demek em gi onadat em pari im zimaat t.e. duplo majcini. :):) :toe:

Zeni, ve zalam ( i ve sakam :)), na pogresnata strana ste. :)
Кај вас како е?
Се топи ли полека радикализмот?
Влегува ли во мода курврлкот?:toe:

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Епа убавината може да се купи, обично спонзори и спонзорки си наоѓаат некој лепотанки или лепотани.
Убавината сама по себе не значи ништо, туку убавината посебно ја прави чувството на моќ.- Ниче

Кога сме со некој убав дечко или (девојка за машките) се чувствуваме моќно, како да сме излегле со трофеј:) значи убавината сама по себе би била безначајна доколку не е проследена со чувство на моќност и дека имаме нешто што сите го посакуваат а го немаат, истото чувство се јавува и кога возиме некоја нова скапа кола:)

Исто така убавината е пролазна, па така кога некој повеќе нема да биде убав/убава автоматски ќе биде заменет/а исто како што новата кола ќе остаре и после ќе биде заменета со нов модел, поубав и понов.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Секако дека има и машки спонзоруши,само што се попаметни од женските.Машките спонзоруши обично од девојката бараат гардероба или нешто слично,а додека женските спонзоруши за една пијачка од 100 денари ќе завршат во нечиј кревет.

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Колку има женски спонзоруши толку има и машки. Разлика е што машкото кога плаќа тоа се види или чуе, а женските кога спонзорираат некого си ќутат, прават што е можно понезабележително да е, пошто нели машкото его сепак несмее да биде повредено. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom