Дали мажите може да бидат “спонзоруши“?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
А мислиш дека Братот :) само ќе ја придружува теткицата :pos:

Па си потенцирав јас, колку да си го напрам филмот.:)

Теткиците ми се омилени, а немам ништо против парите.
Ќе ми се најдат за ужинка, за книги за училиште, кредит за мобилен хаха

П.С. Хебосиг, ти си девојка?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Аххх видиш, не ти го декодирав прашањето упатено кон Кварк, па непомислувајќи во етничка конотација, добив впечаток дека му се обраќаш како женско.

Pardonne moi! :smir:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Без разлика дали сум со другарка, познаничка, пријателка , екс или сегашна девојка, мн, се чувствувам непријатно кога таа ми плаќа, едноставно не сакам, имам стегнато такви манири дека машкото би требало да плати, џентлменски е, културно и секогаш тоа мозе да има поголем паричен придонес од зенската особа, барем јас така го дозивувам тоа, а за машка спонзоруша, сум имал у близина таков другар, каде што зенската беше финансиски моќна, и мн, пати го спонзорирала, јас тоа темпо не би го мозел, би ми било срам и незгодно, колку мозам толку ќе си дозволам, и така скромноста ми е доблест, а за различни реквизити и егзибиции, не сум таков тип,
факт е дека постојат и машки и зенски спонзоруши, и со тоа мора да се помириме

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Ухх колку само ги има. Има еден тип пред некое време го запознав и ми кажа дека за да му биде некоја девојка морало татко и да биде директор, девојката да има своја кола, стан во друг град и девојката секој ден да го земала од дома и да му плаќала кога ќе излезат. :nesvest:
Ова за жените е само стереотип, мажите се многу повеќе преокупирани дали девојката е од богато семејство, како е облечена, колку пари троши кога ќе излезе сл.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Ау да,секако дека може,а и се,добар дел.Само што и ова им е едно од поосетливите прашања,па не признаваат,се бранат демек жените биле повеќе,бла бла бла.....:icon_lol:

Како што има жени спонзоруши,има и мажи,а дали е подзакриено кај мажи или не..не знам,ама во последно време и како да не е,како да е во мода некако.Сум слушала многу спонзорушки муабети од мажи,дури некои од нив воопшто не се ни труделе да ги прикријат своите спонзорушки афинитети,туку напротив ги истакнувале зашто како што јас ги сватив,спонзорирањето го сметаат за спортска дисциплина на расни ,cool,fancy типки и типци,демек "секој не го бидува за спонзоруша".:icon_lol:

Знам и бракови меѓу жена спонзор и маж спонзоруша,каде спонзорушава е помлада десетина години,еден куп врски,швалери заради спонзорство...не ми е воопшто невообичаена оваа појава,па затоа многу сум сигурна дека постојат и мажи спонзоруши.:)

А

Александра Д.

Гостин
И меѓу мажите има доста материјалисти. Што би ги спречило да бидат спонзоруши? - Ништо, нормално. Од истите причини од кои женските можат да бидат спонзоруши, може и машкото.

M

MIL

Гостин
Ima na denesno vreme se samo po kesh da gleda i ako nekoj decko ne e dobro situran ja cica devojka mu ovaa shuta ne oseka,ubavo i e na nejze ovoj i lize noze i pogaga se ona mu e licen sofer ona plaka se e sea nego mu ostanuva da i ode po g'z da ja zadovoluva i kako kucence da trca pred nea :vozbud: ima takvi slucai poznavam mnogu jas bi gi narekol Grebatori

Член од
21 декември 2005
Мислења
13
Поени од реакции
0
материјализмот т.е. спонзорството е чисто човечка особина , така да спонзоруши има и кај едните и кај другите, е сега некои тоа го покажуваат-најчесто женските а машките пак се прават на тошо демек нема врска муабетот јас од љубов сум со неа:toe:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
такви случеви знам многу оди со неа и лице и прави само затоа што има голем кеш не дека му се свиѓа или го привлекува , најчесто имам слушнато абе јас да ја земам ако е дебела грда ќе ја средам има пари дефинитивно и мажите можат да бидат спонзоруши како шти има женски што се од корист има и мажи
лицемерни суштества што во секој поглед им е битно матријалното немаат никакви норми и вредонсти луѓе без принципи секако и без срам..

Д

ДаркхарТ

Гостин
Јас бев во таква врска не свесно.Ми цицаше задњи динар од џеб.Не дека и јас имам којзнае колку ама кога и да побараше пуста љубов слепа не гледа ништо само гледа за да удоволи,давај пари.ама се свестив можеби доцна можеби не сеедно.А типот предходно идеше со екстра богата цура што патем ја соголил. :vozbud:
Сега кога и да ми се пружа прилика го нарекувам машка спонзоруша :baeh:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Фактички женска му на тој била некогаш спонзоруша и оставила некаков си белег кај другите па затоа покрај неа и он се шлепал.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Не е таа спонзоруша туку си е богата.Не правела такви некои работи за да дојде до пари едноставно си ги има.И он живееше на нејзина сметка.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Ако тоа тогаш ОК.Значи сеа типот идел со неа од корист,а не од што ја сакал?

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Мислите на машко што е фраер и може да вади од девојка пари:)

Kajgana Shop

На врв Bottom