Daj 200 evra ja ke te nosam da gledas a na kraj i ke brcnes nesto ...што се би дал да присуствувам на лезбејски секс!
куќата ќе ја дадам
мн ме пали кога гледам една лезбејка, не па две
да бев женско мислам дека ќе бев една од нив
Законот што вика за оралниот секс?na temata ne e sex spored zakon e blud bidejki nema penetracija od polov organ
како може женско и женско да имаат секс нема врска тава само така можат да се лапат иначе коо не буде неш то тава не е секс а за да се бутне треба машко поззз
На 15 години искуството за сексот, посебно за сексот помеѓу жени е неограничен.Порничите што се снимаат во комерцијални цели за др*ање, се навистина неисцрпен извор на вистина.Ова од искуство?
па ќе ја прашам де :pos2:Кај си видел една лезбејка и по што заклучи дека таа е лезбејка?:jaj:
како може женско и женско да имаат секс нема врска тава само така можат да се лапат иначе коо не буде неш то тава не е секс а за да се бутне треба машко поззз
Ова од искуство?
Ахх што ме изнасмеавте од сабалјеНа 15 години искуството за сексот, посебно за сексот помеѓу жени е неограничен.Порничите што се снимаат во комерцијални цели за др*ање, се навистина неисцрпен извор на вистина.
:back:Ахх што ме изнасмеавте од сабалјеЖиви да сте :back:
А на дечково му треба машко за да самиот чин на секс биде секс а?
Па да му најдеме некое машко![]()
Токму така.Jaс дур не видам, не можам да коментирам издржано - меѓутоа морам да забележам дека од комерцијалните порничи и комерцијалните слики кои сум ги видел се забележува присуство и користење на имитации на нешто за што девојка, две ил три не би имале потреба да се задоволат со имитацијата или да вложуваат механички напор (океј, донекаде) доколку користеле оригинален производ.
Али, кој како си сака. Пак ќе речам, дури не видам како изгледа некомерцијален лезбејски секс (и сега пак комерцијала, јебига) од некој темен агол како шо Арнолд Шварценегер седеше кога Џејми Ли Кертис му играше стриптиз... нема да коментирам издржано. Т.е. некомерцијално.
Данке :smir: