Дали лезбејскиот секс е секс...

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Све је исто,само њега нема!

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
што се би дал да присуствувам на лезбејски секс!
куќата ќе ја дадам
мн ме пали кога гледам една лезбејка, не па две
да бев женско мислам дека ќе бев една од нив

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кај си видел една лезбејка и по што заклучи дека таа е лезбејка?:jaj:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
и да, лезбејскиот секс е секс
ми се прееба читајчи ебаго

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Фала што ми одговори темелно на прашањето.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
што се би дал да присуствувам на лезбејски секс!
куќата ќе ја дадам
мн ме пали кога гледам една лезбејка, не па две
да бев женско мислам дека ќе бев една од нив
Daj 200 evra ja ke te nosam da gledas a na kraj i ke brcnes nesto ...

na temata ne e sex spored zakon e blud bidejki nema penetracija od polov organ

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
како може женско и женско да имаат секс нема врска тава само така можат да се лапат иначе коо не буде неш то тава не е секс а за да се бутне треба машко поззз

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
како може женско и женско да имаат секс нема врска тава само така можат да се лапат иначе коо не буде неш то тава не е секс а за да се бутне треба машко поззз

Ова од искуство?

С

Сатори

Гостин
Ова од искуство?
На 15 години искуството за сексот, посебно за сексот помеѓу жени е неограничен.Порничите што се снимаат во комерцијални цели за др*ање, се навистина неисцрпен извор на вистина.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
Кај си видел една лезбејка и по што заклучи дека таа е лезбејка?:jaj:
па ќе ја прашам де :pos2:

освен ако предходно не сум забележал дека е

и чисто информативно, јас ги почитувам лезбејките
секој си има право на избор

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ова од искуство?
На 15 години искуството за сексот, посебно за сексот помеѓу жени е неограничен.Порничите што се снимаат во комерцијални цели за др*ање, се навистина неисцрпен извор на вистина.
Ахх што ме изнасмеавте од сабалје :pos: Живи да сте :back:

А на дечково му треба машко за да самиот чин на секс биде секс а?
Па да му најдеме некое машко :toe:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Jaс дур не видам, не можам да коментирам издржано - меѓутоа морам да забележам дека од комерцијалните порничи и комерцијалните слики кои сум ги видел се забележува присуство и користење на имитации на нешто за што девојка, две ил три не би имале потреба да се задоволат со имитацијата или да вложуваат механички напор (океј, донекаде:) ) доколку користеле оригинален производ.

Али, кој како си сака. Пак ќе речам, дури не видам како изгледа некомерцијален лезбејски секс (и сега пак комерцијала, јебига) од некој темен агол како шо Арнолд Шварценегер седеше кога Џејми Ли Кертис му играше стриптиз... нема да коментирам издржано. Т.е. некомерцијално.

Данке :smir:

Член од
29 јули 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Ако врвот на сексуалното задоволство може да се достигне со стимулација на половите органи на ваков или на таков начин тогаш нема причина зш лезбијскиот секс да не биде секс барем во не така класична смисла на зборот

С

Сатори

Гостин
Ахх што ме изнасмеавте од сабалје :pos: Живи да сте :back:

А на дечково му треба машко за да самиот чин на секс биде секс а?
Па да му најдеме некое машко :toe:
:back:
Тогаш можеби и аналниот секс, покрај оралниот ќе му изгледа како секс исто така.:pipi:

Jaс дур не видам, не можам да коментирам издржано - меѓутоа морам да забележам дека од комерцијалните порничи и комерцијалните слики кои сум ги видел се забележува присуство и користење на имитации на нешто за што девојка, две ил три не би имале потреба да се задоволат со имитацијата или да вложуваат механички напор (океј, донекаде:) ) доколку користеле оригинален производ.

Али, кој како си сака. Пак ќе речам, дури не видам како изгледа некомерцијален лезбејски секс (и сега пак комерцијала, јебига) од некој темен агол како шо Арнолд Шварценегер седеше кога Џејми Ли Кертис му играше стриптиз... нема да коментирам издржано. Т.е. некомерцијално.

Данке :smir:
Токму така.
Во моментот кога на широката народна маса ќе и стане јасно дека маструбаирањето момче и девојка и девојка и девојка е исто, дека оралниот секс не е исклучен и сите други гаџети кои што се практикуваат и ваму и таму се присутни, оргиналниот производ, не е неопходен, напротив.

Kajgana Shop

На врв Bottom