Што се согласуваш, таа убаво на почеток си кажа што мисли, па сега се вади. Не сака да ја мислиме за себична, изгледаНе е убаво ни тоа, ама ја поддржувам divine дека најдобро е кога задоволството е взаемно, ама пак ако ти не свршиш, не би можел да кажам дека ќе бидеш премногу задоволен. И не знам кој нема да се сложи со овој став
Jas pak sakam zheni koi mislat na svoeto zadovolstvo. Taka e mnogu polesno da gi dovedesh do vrvot. Sega dali e toa sebichnost od nivna strana... pa sho znam? Zavisi od mazhjakot i negovata percepcija za toa sho e zadovolstvodivine напиша:Дечко никој тука не мења ставови, дај молим те цитирај ме кај сум пишала што сум мислела, колку сум себична и кај се вадам ... мене мака ми е да барам, а не верувам дека сум пишала така. Ако ти не си ме разбрал пред да ти здробам малце, тоа е твое ...
Не ми се навлегува во ситни препукувања и заебанции.Дечко никој тука не мења ставови, дај молим те цитирај ме кај сум пишала што сум мислела, колку сум себична и кај се вадам ... мене мака ми е да барам, а не верувам дека сум пишала така. Ако ти не си ме разбрал пред да ти здробам малце, тоа е твое ...
немаше ни да реагирамАбе, зашто не се разбираме? Не реков дека не е задоволство ако партнерот сврши, ама задоволството нема да е исто ако вие не свршите ... како е можно да не ме разбирате? Машки сте уште повеќе треба да ме, ама што знам
ти одговориDivider bi rekol, ja shom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo
така да јасно си е. Сега ако сакаш да го повлечеш тоа или евентуално да се земе за правилно твоето понатамошно размислување, ок.Па нема да згреши ако го каже тоа Дивајдер, всушност сите мислиме така ... нали?
Еве наредно што кажав, значи цела поента ми беше во тоа дека на крај се сведува на тоа ... мање више уствари мисли што сакаш, ако си задоволен еве да мењам ставови на секое, извини ама прифати ме таква ц ц ц ц ц .divine напиша:На крај се сведува на тоа ... повеќе ќе си задоволен ако само партнерката ти сврши? Ај да не се лажеме :lol: :wink:Svetovid напиша:Ja ne mislam taka!divine напиша:Па нема да згреши ако го каже тоа Дивајдер, всушност сите мислиме така ... нали? :lol: :wink:
Update: Dzhidzhanite tie ama si se branat! :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Ај не ме цитирај кога не сум рекол такво нешто!!Svetovid напиша:Divider bi rekol, ja shom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo :lol: :evil: :lol:Никола напиша:...и ќе заборавев, дали еден од партнерите треба да сврши, двајцата да свршат, за да се нарече активноста секс или не е важно важно е самиот механичко+емотивен процес, без потреба од финиш.
![]()
Епа еве тука си рекол ако не се сеќаваш :wink:Divider напиша:Јa shtom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo.
Има разлика од провокација и јадење гомна до сериозен став. Кога видов дека се забегува во сериозност, почнав и јас поозбилно да пишувам на темава, а и ти е фаќаш за зборови и ги вадите од контекст.SuperGirl напиша:Епа еве тука си рекол ако не се сеќаваш :wink:Divider напиша:Јa shtom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo.
Интересно ми е кога некој не се согласува со мене, особено ако ептен го ку*чи мојот став за некоја работа ... така да сега ќе сум фраерка и ќе се контрам за инат ... така е Дивајдер, тоа е најважно! :lol: :lol: :lol:Divider напиша:Без гајле, Divider е тука да пообјасни. јас никогаш не сум рекол дека Дивајн ако не сврише дека е секс. само ако сврши Дивајн е секс. Инаку, сексот е во главата, потоа доаѓа физичкиот дел. Инаку, јас сум рекол: кого ќе задоволиш со тоа мало куренце? - Па себе си, се разбира!!! Ова е од еден виц!!
Плус, Дивајн, ич да не ти чуе, вашно е да свршиш, нели. :lol: :lol:
Заради многу работи напишани претходно.МислењеПуштено на: Саб Мај 28, 2005 3:57 am Предмет:
temava ne ja svakam....dali lezbejskiot SEX E SEX????????? a zs da ne e ?