Znam! Zatoa i prashav sho so pederaanata. Tamu ima penetracija ama ne vo p**e! :lol: Po taa logika (sex = k*r + p**e) ni kaj niv nema "sexual intercourse"! :lol: :lol: :lol:divine напиша:Световид, мислев ако не им пенетрира к*р конкретно, само не сум се доискажала :wink:
Е па ќе го цитирам Дивидер за да не се повторуваме, потполно се сложувам со тоа мислење, според тоа и педерите и лезбејките и све и сите прават нешто што се вика секс :lol: :lol: :wink:Divider напиша:Сексот е во главата, првин и најпрвин, потоа е физичкиот дел. Инаку, секс е сето она во кое се вклучени нагоните, емоциите, чувствата на пшозитивност и задоволство меѓу два партнера!!
Добро ај, да почнеме од почеток. Еве со нешто мало. Дали и лапањето во кое двајцата се чувствувате убаво, има нагони, има емоции, има чувство на задоволство, дали и тоа е секс?Е па ќе го цитирам Дивидер за да не се повторуваме, потполно се сложувам со тоа мислење, според тоа и педерите и лезбејките и све и сите прават нешто што се вика секс
Па јас фино си прашав, но сите го заобиколуваат тоа. Затоа си реков ај од почеток, па можеби и ќе се стигне до некаква дефиниција за тоа што е тоа секс. Кога веќе се релативизира поимот за секс, да видиме до каде може да се оди.Никола, не ти се исти прашањата на предходната страна со овие ... претера сега ... Ептен смешно! Ептен смешно! Јазиче Ама некако ми изгледа као да си играш ку*ташак со нас ... што уствари сакаш да прашаш? Јазиче
Divider bi rekol, ja shom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo :lol: :evil: :lol:Никола напиша:...и ќе заборавев, дали еден од партнерите треба да сврши, двајцата да свршат, за да се нарече активноста секс или не е важно важно е самиот механичко+емотивен процес, без потреба од финиш.
![]()
Ja ne mislam taka!divine напиша:Па нема да згреши ако го каже тоа Дивајдер, всушност сите мислиме така ... нали? :lol: :wink:
На крај се сведува на тоа ... повеќе ќе си задоволен ако само партнерката ти сврши? Ај да не се лажеме :lol: :wink:Svetovid напиша:Ja ne mislam taka!divine напиша:Па нема да згреши ако го каже тоа Дивајдер, всушност сите мислиме така ... нали? :lol: :wink:
Update: Dzhidzhanite tie ama si se branat! :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Zashto povekje? Ne povekje, ama mene i toa mi e zadovolstvo. Nego za lezbejkite beshe...divine напиша:На крај се сведува на тоа ... повеќе ќе си задоволен ако само партнерката ти сврши? Ај да не се лажеме :lol: :wink:Svetovid напиша:Ja ne mislam taka!divine напиша:Па нема да згреши ако го каже тоа Дивајдер, всушност сите мислиме така ... нали? :lol: :wink:
Update: Dzhidzhanite tie ama si se branat! :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
И јас не се сложувам. Сексот е активност за взаемно уживање во која партнерите треба целосно да се предадат и посветат еден на друг.Па нема да згреши ако го каже тоа Дивајдер, всушност сите мислиме така ... нали? Ептен смешно! Намигнување
divine напиша:Абе, зашто не се разбираме? Не реков дека не е задоволство ако партнерот сврши, ама задоволството нема да е исто ако вие не свршите ... како е можно да не ме разбирате? Машки сте уште повеќе треба да ме, ама што знам :lol: :wink: