Дали лезбејскиот секс е секс...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еве јавно признавам се осеќам немоќна во дуел со Љупчо.Неговата интелегеницја ме плени,неговото изразување ми ги блокира мислите,едноставно му нема рамен.Доколку сите мажи беа како него со сигурност тврдам дека процентот на лезбејките ќе беше 100%.
Пријатна ноќ.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дали лезбејскиот секс е секс...

...значи во самото име на темава ти лезбејскиот секс, го декларираш како...секс..а прашуваш дали е секс...:tapp: според мене тоа е ко да прашуваш дали мастиката со банана флејвор е мастика...фала богу дека е секс, иначе немаше ни секс да се вика, па и темата воедно ќе беше “Дали лезбејското задоволство е секс...“

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Шведо ќе ти кажев што е секс,ама ќе морам во чек дист аут:vozbud:
Иначе доволно дробевме,читај наназад ме мрзи да повторувам.Мене ми се чита во моментов кривичен законик,кај е?:)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Еве јавно признавам се осеќам немоќна во дуел со Љупчо.Неговата интелегеницја ме плени,неговото изразување ми ги блокира мислите,едноставно му нема рамен.Доколку сите мажи беа како него со сигурност тврдам дека процентот на лезбејките ќе беше 100%.
Пријатна ноќ.
едит леандра:не се напалуј пред спиење

Nego stvarno sto ne dojde nekoja gay girl da se izjasni na temava i da mi pojasni mene zasto zenite lezbejkite ne sakaat 69 so maski aj razbiram nejkat da go primat , moze gi boli ruzno im e ama sto ima veze koj ja lize ????

MIslam daj nekako da se zblizi strejt populacija i girl gay populacija pa makar so 69 ki :smir:

Шведо ќе ти кажев што е секс,ама ќе морам во чек дист аут:vozbud:
Иначе доволно дробевме,читај наназад ме мрзи да повторувам.Мене ми се чита во моментов кривичен законик,кај е?:)
na google search ako ne go skrile lezbejkite dur zborevme, ti be stvarno mislis ja tresam od rakav ova neli ?

P

Princ

Гостин
Не знам што се мачите толку. Едните секс било, другите не било секс. Или нека си искаже некој вистинска сексуална ориентација и нека сподели негово лично искуство (а не ние читателите да погодуваме дали оваа е лезбејка што знае толку или не), или не го тупите на празно.
Инаку, во КЗ на РМ никаде не се специфицира што е тоа секс.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Инаку, во КЗ на РМ никаде не се специфицира што е тоа секс.
Шведо котелот:vozbud:
Фала што ни објасни од правна точка како стојат работите:wink:
едит:
Сега го дочитав нема ни д од дефиницијата на Шведо за секс,а камоли за лезбејски секс.Срамота е да се лаже особено кога има аргументи,а особено е срамно за лице кое е правник по професија.
Пред фактите и боговите молчат :vozbud:
едит:
Ја напуштам дискусијава,официјално.Шведо е прогласен за лажго,секоја дискусија со него е беспредметна.

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
predlog zakon da predlozime

kaj sho ke stoi deka leandra bara da se vmetne, deka seksot lezbejski e od krivichna priroda, posho kao takov bi vlegol u materijata i naslovot:tv:

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Се што доведува до оргазам е секс.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Прееска се сексав во тројка. Јас, Леванка и Десанка.

А ми се имат десено и секс да иам по скали. Се сјебав паѓајќи.

Смајли, и то се рачунат?

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Прееска се сексав во тројка. Јас, Леванка и Десанка.

А ми се имат десено и секс да иам по скали. Се сјебав паѓајќи.

Смајли, и то се рачунат?
Мастурбацијата е сексуална стимулација, па ти како сакаш рачунај го тоа. И ај доста со офтопик. Сексот помеѓу 2 лезбејки е сепак секс.

http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Секс е полово општење со истородно суштество од ист или различен пол. Мастурбацијата не е секс, аман.

Kajgana Shop

На врв Bottom