Дали и од што може да пораснат градите?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
siguren si deka naneto vlijae samo na zenskite hormoni ? :)

For_My_Love_o-0

...Morsko Prase...
Член од
25 мај 2007
Мислења
80
Поени од реакции
0
Полека бе брат...шо си запнал толку...хахаха..., Градите растат од чај од нане (lat:menta)...,овој чај ги стимулира женските хормони...:vozbud:
П.С. Немој сега да ја предозираш женската со чај....:nesvest:
Nema so ne veruvam vo toa ....ama moze pa i da e tocno barem od caj mislam deka nisto loso nema da is e sluce i da deluva i da ne deluva sepak e zdravo da se [ie moze so toa da probame...a so majonezot me kritikuvaa deka moze ne samo gradite tuku se da i porasne ..hahaha

К

Кнез Мишкин

Гостин
siguren si deka naneto vlijae samo na zenskite hormoni ? :)
да влијае...ма затоа и мажите не смејат многу да пијат чај од нане...пишуваше дека чајот освем што ги стимулира женските хормони..., го успорува растењето на влакната....:helou:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Nema so ne veruvam vo toa ....ama moze pa i da e tocno barem od caj mislam deka nisto loso nema da is e sluce i da deluva i da ne deluva sepak e zdravo da se [ie moze so toa da probame...a so majonezot me kritikuvaa deka moze ne samo gradite tuku se da i porasne ..hahaha
Мајонезот содржи многу калории ќе ја здебелиш...:nesum:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
A ako ja sakas zar e bitno kolkavi i se?

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
У основно така лажевме една другарка дека ако им стави квасец ке и нараснат, пораснат, стасаат :pos2::kez:како лебот, така нешто :pos2:

Член од
11 август 2007
Мислења
28
Поени од реакции
0
Abe jas imam slusano deka gradite rastat i od mnogu jadenje :jaj: . Sea kolku e tocno toa......neznam:pos2:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ima nesto i vo genite ama i vo konzumiranjeto na samata hrana, pilesko, smoki pukani pojma nemam sto i od vezbanje. Ako oslabne devojkata ke se namalat i gradite i obratno.

N

NaSTy`G|rL

Гостин
Стискај .. па може ќе има резултати. А ако е мала, почекај малку, женското тело се оформува до 18 години, може ќе и пораснат. Бај д веј, сум чула дека тоа е наследно, не знам колку е точно ..

For_My_Love_o-0

...Morsko Prase...
Член од
25 мај 2007
Мислења
80
Поени од реакции
0
Стискај .. па може ќе има резултати. А ако е мала, почекај малку, женското тело се оформува до 18 години, може ќе и пораснат. Бај д веј, сум чула дека тоа е наследно, не знам колку е точно ..

Pocnav so stiskanje i masiranje na cickite pa moze ke i porasnat haha .........

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Јајца и тоа варени и тоа со жолчка, редовно, батали мајонез.

Kajgana Shop

На врв Bottom