Дали и од што може да пораснат градите?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.160
Maсажата does the magic.

L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
Јас имам слишнато ако во сад измашаш јајца живи со вагета и потоа ги мачкаш со тоа неколку дена ке се добие некој ефект :pos2:

B

black angel

Гостин
najbezbolno i najefektivno kupete si gradnik so popolnki i ete vi go resen problem pogolemi gradi

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.160
najbezbolno i najefektivno kupete si gradnik so popolnki i ete vi go resen problem pogolemi gradi
На крај краева силикони најдобро, не?
Не само да изгледаат поголеми визуелно, туку да ја имаат масата. Како да пораснат по природен пат.
Бац.

vLaCki-AK47

Πρώην Τουρκική Δημοκρατία της Ελλάδα
Член од
14 јули 2008
Мислења
137
Поени од реакции
7
Најбрз начин според мене да ти пораснат градите е да правиш склекови, а за женски не сум сигурен како растат...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас имам слишнато ако во сад измашаш јајца живи со вагета и потоа ги мачкаш со тоа неколку дена ке се добие некој ефект :pos2:
ќе се добие ефект на цицки полиени со јајца и вегета :helou:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
jas go znam odgovorot...gradite rastat ako se jade jogurt i smoki

Г

Господ

Гостин
Ја сум слушнал дека растеле од ладен туш демек да ги миете со ладна вода
не ме фаќајте за збор така ми имаат кажано:wink:

Член од
5 август 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
de be samo reklama na stobi flips...ccc..pa normalno deka nema efekt nisto ne moze taka lesno da ima efekt, a i da ima ke treba so godini da se konzumira za da ima vidlivi rezultati i + za ova so stobito ,znaci site znaeme deka smokite sodrzat kikiriki pa bidejki vo kikirikite se sodrzi nesto sto go pottiknuva hormonot da se laci, taka da bolje ti e jadi si kikiriki...a i + za ova so tusot...da..... moze da se pravat tretmani ,ama toa e brzo da menuvas toplo-ladno za da gi zacvrstis, ama toa e stvarno taka i ima nekoja si logika od ova so smokite...ufff se iznaprikazav, bidete mi pozdraveni... =]

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Од смоки со кикиритки...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom