Дали им верувате на гатачките (гатање)?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Јас не им верувам. Можеби да ми погодат некои работи би поверувал.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Не верувам. Мислам дека најголемиот дел од нив се снаодливи паразити кои живеат благодарение на туѓу проблеми.
Навистина, колку мозок треба да се погоди што ја интересира некоја 18 - год. девојка? Или дека парите се проблем? Дека дома не е се ок и тн.
Но во очајни ситуации човек бара излез насекаде, па загазува во срањето наречено гатање. Затоа имам и не мало разбирање за потенцијалните жртви на ваквите арамолепци.

R

RAYTHEON23

Гостин
:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz: баш така а не знам и колку се верници мислам дека црквата забранува гатачи....ај ке прашам у религија тие шо повеке знаат ке одговорат
Не верувам. Мислам дека најголемиот дел од нив се снаодливи паразити кои живеат благодарение на туѓу проблеми.
Навистина, колку мозок треба да се погоди што ја интересира некоја 18 - год. девојка? Или дека парите се проблем? Дека дома не е се ок и тн.
Но во очајни ситуации човек бара излез насекаде, па загазува во срањето наречено гатање. Затоа имам и не мало разбирање за потенцијалните жртви на ваквите арамолепци.

O

Out Boy

Гостин
Кога еднаш ќе сфатиме дека:
-не постојат натприродни работи;
-не постојат анѓели и ѓаволи;
-не постои некој “добар чичко“ што не пази одозгора,

е тогаш самите ќе бидеме креатори на смислата на нашите животи.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Не им верувам воопшто бидејќи тие најчесто кажуваат работи што се универзални за секој човек кому и да кажеш нешто такво ќе рече ауу погоди како на пр. ќе имаш среќа во животот, можеби болест некоја, многу (или малку) пари зависи, патување некое ти следува и нормално ти во наредни две год ќе отидеш негде и ќе ти текне ауу оваа рече ќе имам патување па погодила, а нема веза... и на крајот нормално следува дека цел живот ќе те следи несреќа ако не купиш некоја света вода или ако не доплатиш уште за да ти открие каква ќе биде таа несреќа и сл........ хммм НЕ верувам :helou:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кога еднаш ќе сфатиме дека:
-не постојат натприродни работи;
-не постојат анѓели и ѓаволи;
-не постои некој “добар чичко“ што не пази одозгора,

е тогаш самите ќе бидеме креатори на смислата на нашите животи.
Се што сакав да кажам јас е кажано со ова. Одличен пост.:smir:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Можеби малку,
поради некои работи кои ми се имаат случено поврзани со нив ....
но сепак не им верувам нешто многу .. затоа што на секој чекор го слушаш истото што и самата(самиот) си го знаеш а они демек ти погодиле бла бла.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Имам слушано за некои луѓе кои имаат способност да го погодат минатото и да ја предвидат иднината, ама колку е тоа вистина не можам да кажам, ама повеќе сум кон Не.
А што се однесува за тие гатачите на кафе или карти ама ич не им верувам-...имаш душман, имаш додворувач, те чека изненадување, имаш буква А... па секој може да се пронајде во овие работи

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Хм,значи немате одено на вистински гатач,така крвта да ти замрзне,од каде знае некои работи што само ти си ги знаеш,на пример...
и точно дека црквата забранува гатачи,ама ете некогаш си принуден да бараш чаре и таму,а што се не ке напрви човек да му олесни,зар не?

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Слабо.....уште еден начин да ти ги дрпнат парите:)

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Еднаш во животот подадов рака и за малку ќе ми украдеа прстен, фала богу сватив на време дека нешто се случува ,од тогаш ни случајно не сакам било какви гатања

G

GoddessOfRock

Гостин
НЕ ВЕРУВАМ. Тоа се глупости на квадраат

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983