Јас би одел со овај Nemesis2-6-dm500-SVN-107r5-ramiMAHER, USB WiFi стикче со realtek чипсет работит на овај имиџ.Препорака за добар image за dreambox 500hd sim210 ssl84 (nemesis,gemini,PLi..)?
Пред две три години почнав со твоето упатство за шеринг и еве денес ова е резултатот.Без пари може да се гледа иаку денес веке и за 50 евра годино има стабилни сервери отколку да плакаш кабловски со најсмотаните програми шо на сателит не ги ни увклучувмеbravo bravo
дај части една линијаПред две три години почнав со твоето упатство за шеринг и еве денес ова е резултатот.Без пари може да се гледа иаку денес веке и за 50 евра годино има стабилни сервери отколку да плакаш кабловски со најсмотаните програми шо на сателит не ги ни увклучувме
како што гледаш линиите се без reshare.А како мислиш рачно мотор diseq немаш ли?Или не ти е конфигурирандај части една линија
Има ли некаде упаство за дм500хд кога ке ги шалтам каналите сама да си се врти антената, а не рачно како што правам јас?
дисек ми е преку данљинско ги мењавам, пошто не е како дм500с наместиш еден сателит и саве, итн па он после сам ги мењава на секој сателит кога вртам.како што гледаш линиите се без reshare.А како мислиш рачно мотор diseq немаш ли?Или не ти е конфигуриран
Чекај рано е уште има време до јуни,а ако сакаш да провериш дали телевизорот има вградено ресивер треба да го отвориш задниот капак и таму помеѓу тјунерот и процесорот под мониторот има една лед ламбичка ако свети значи има ако не нема ресивер.За да се префрлам од аналогна на дигитална телевизија, треба да купам ресивер или да имам вградено во телевизорот. Така ми рекоа.
Како да знам дали самиот телевизор има ресивер?
Некна ми нудеа,гледав хд ресивериКој дава за 50е квалитетен шеринг со што пакети?