Дали жените имаат своја цена?

Член од
16 април 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
pa dobro se iznacitav nesmisleni raboti vo koi bev spomnat i jas

nekoj ne ja razbral temava i tresi zeleni
normalno sekoj maz ja pocituva zenata so e normalno ako nekoj reci ne e taka neka se preseli vo kameno doba mozebi tamu ke bidi glaven
jas samo go proiznesov moeto licno dosegasno iskustvo ama nekoj tesko razbiraat
mac ti spored ova so go pisis mislam deka si najgolem papucar
zenata e zena mazot e maz i tuka nema dilemi
mazot si ima svoja cena a zenata svoja
zosto tebe ako nekoja ti se pusta si ja krevas glavata do oblaci
a istoto go pravat i zenite
koga znaat deka nekoj gi simpatizira si ja krevaat cenata !
i sekogas bilo taka i ke bide i ne mesajte babi i жabi mnogu tuka se pravat ebaci ama se kladam deka nemaat videno picka vo zivoto

i nemozam da razberam kakvo bospitanie i kultura imame

neka idi upm i forumi i se i idioti so vcera izlegoa na ulica i do denes doma prasvat dali mozi da izlezat so drugarcinjata

nemam komentar za prostotilakot

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
pa dobro se iznacitav nesmisleni raboti vo koi bev spomnat i jas

mac ti spored ova so go pisis mislam deka si najgolem papucar
Повторно си иде концепцијата на "ако не си со нас,папучар си" во ефект.
Во најблага рака е смешно,бидејќи секој кој не ги нарекува жените Курвишта,би бил класифициран за папучар.
А уште посмешно е тоа што,и двајцата сме мажи,и не знам од каде имаш храброст ти да оценуваш колкава е мојата машкост?!
На тоа поле сите сме еднакви,и поради тоа не можеш да ме класифицираш ти мене на таа база,макар и колку и да посакуваш.

Сам си кажа,личното искуство е појдовна точка за твоите аналогии.
Затоа те молам,појасни ми на база на примерок од колку жени,ги изведуваш твоите заклучоци?

Јас би типувал на 10.
Или евентуално 15.
Ма нека се и 100.Знаеш кој процент е 100/3.000.000.000?

Затоа повеќе немојте да лупате теории засновани на емпиризам.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
пф жените дали имаат цена.имаат тие што се кренати и што паѓаат ниско.
:toe:

Fruity Girl

Crazy Drama Queen
Член од
23 април 2008
Мислења
33
Поени од реакции
3
Имаат се разбира дека имаат а се згочлемува пропорционално со атрибутите и тоа што имаат да понудат како свои квалитети во личноста:pipi:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Во најблага рака е смешно,бидејќи секој кој не ги нарекува жените Курвишта,би бил класифициран за папучар.
А уште посмешно е тоа што,и двајцата сме мажи,и не знам од каде имаш храброст ти да оценуваш колкава е мојата машкост?!
На тоа поле сите сме еднакви,и поради тоа не можеш да ме класифицираш ти мене на таа база,макар и колку и да посакуваш.

Затоа те молам,појасни ми на база на примерок од колку жени,ги изведуваш твоите заклучоци?

Јас би типувал на 10.
Или евентуално 15.

100/4.256.000.000 :pipi:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57

Јас би типувал на 10.
Или евентуално 15.

Чекај, ти поштуем ставови и се, али немој да ми кажеш дека не си свесен дека си папучар... Друже, ти кломпар си мајку му, не папучар...

15-20-100/ 3 000 000 000 а?

абе и 1/3 000 000 000 да е, пак до искуството во однесување е работата... Доста се комплексираш за бројката. Уште еднаш, ти немаш ебнато до сеа или си ебнал 1-2-3 (кој што кај тебе у глава се очајно малку), затоа што немаш платежни средства да ја платиш цената на квалитетните девојки/жени!!! И нема ни да имаш никад, друже, толку ти сече. Папучар пар екселанс....

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Значи колку ебачи има на нетов!
Но на крај пак дркаат пред спиење :(

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Не се сите курви . Тоа е само балканскиот менталитет .. На балканов ги гледаш букарките со цицки доколенки и дадеш 100 евра ќе ја клецаш до пичке си материне .. Ама затоа има некој кој се далеку од курви ! Се е индивидуално . И се согласувам и јас со Мац ! И тоа што верува дека не се сите курви не го прави папучар туку го прави реален . Делфин Рачунај ти за негде 10 години ќе бидеш женет и ќе имаш жена и деца . И ако викаш дека имаат сите цена што ти гарантира дека жената ќе ти биде верна ? Ќе и даде некој пари и ќе ја исклеца без разлика со тоа што ти е жена..??

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ах,големите мажи му се насобраа на детенцето кое до сега немало секс.
Мислам бар малце да ви работеше креативноста,вака испаѓа како High School Jocks vs the New kid шаблон.

Извини,сум го пропуштил делот во средно каде што не учеа како да оцениме колку платежни средства има една персона за квалитетни девојки,читајќи мислења преку форум.
А измешано со релативитетот што квалитетна девојка има различен тип за тебе,како и за мене,како и за другите машки на планетава,неизбежно води кон фактот дека ни од теоретска шанса (како заклучок),ниту пак од практична (ти да заклучуваш нешто),едноставно нема никаква смисла.

Затоа ќе ве молам,мојот психолошки профил на страна,дискутирајте со мене со аргументи против моите аргументи.

А ти Долфин,колку и да ме почитуваш по мислењата,тешко дека ја имаш експертската шанса за од една жена од 3 милијарди,да градиш генерален психолошки профил за сите нив.
Макар ти имај ги и сите платежни средства валидни кај жените.
Едноставно,слушајки те тебе (кој има легнато 100 девојки),шансата да си во право е 0,0003 %.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Затоа ќе ве молам,мојот психолошки профил на страна,дискутирајте со мене со аргументи против моите аргументи.
Еве го најголемиот аргумент против тебе за кој ти се уште немаш противаргумент: :wink: :smir:

Ајде кажи дека не е така...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Кажувам :
Не е така.

Не ме плашат самопрогласените ебачи на форумов.
И далеку од тоа дека немам аргументи за него.
А уште подалечно за тебе е што јас и Долфин имаме слични ставови.Или го испушти тој дел од муабетот?

Ах,пуста потреба да се убациш во муабет.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
10
Поени од реакции
1
a oti site tolku go krevate nikola??????????????
pa zar toj bese tema na forumov ili veke zaboravivte koja bese temata a?
lele ajde citajte povnimatelno

Fruity Girl

Crazy Drama Queen
Член од
23 април 2008
Мислења
33
Поени од реакции
3
Како може да правите такви глупи генерализации...
сите жени се курви.......сите мажи што се?????? ангелчиња? лалиња во цветна рајска градина?:pos2: сите мажи се овци и стрижи додека можеш и колку можеш :pipi:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Како што и жените за кои сум спремен да платам многу (кој прочита финанскиски средства во оваа изјава нека иде да си лечи комплекси)

Не се сите курви . Тоа е само балканскиот менталитет .. На балканов ги гледаш букарките со цицки доколенки и дадеш 100 евра ќе ја клецаш до пичке си материне .. Ама затоа има некој кој се далеку од курви ! Се е индивидуално . И се согласувам и јас со Мац ! И тоа што верува дека не се сите курви не го прави папучар туку го прави реален . Делфин Рачунај ти за негде 10 години ќе бидеш женет и ќе имаш жена и деца . И ако викаш дека имаат сите цена што ти гарантира дека жената ќе ти биде верна ? Ќе и даде некој пари и ќе ја исклеца без разлика со тоа што ти е жена..??

Ете за Бланјд, цена на жената е да заштеди 500 денари и да иде да му го испуши некоја камењарка. Разликата Блајнд меѓу мене и тебе е што кога јас ќе бидам женет, ќе градам здрава и стабилна фамилија, а ти за 100 евра ќе “клецкаш“ букарки, и после ќе се враќаш дома да легнеш до твојата мирна женичка, која што најверојатно ќе биде здебелена до тогаш.

Мац, сакаш да се поистоветуваш до мене и да имаме исти ставови? Поштувам. Али свати мајку му дека, светот работи на принцип, доминирај или ќе те доминираат, наметни ја вољата или ќе те газат, носи ги сам битните одлуки, или ќе си безгласна буква. Нема средина, нема рамноправност. НЕ ПОСТОИ. А ниедна жена не е среќна ако таа ги носи патоланите по дома, секоја сака да е доминирана! Верувај ми во ова, и пробај да се измениш.

Али навистина да се измениш, а не да глумиш како некој други членови тука, што искрено не верувам дека се способни да доминираат над жената, а се прават д ултимат МАЧО МЕН...

Р.Ѕ. И Серпико, машко не рипај одма, не се препонавај одма во последната изјава, на Никола мислев...

Kajgana Shop

На врв Bottom