Повторно си иде концепцијата на "ако не си со нас,папучар си" во ефект.pa dobro se iznacitav nesmisleni raboti vo koi bev spomnat i jas
mac ti spored ova so go pisis mislam deka si najgolem papucar
100/4.256.000.000Повторно си иде концепцијата на "ако не си со нас,папучар си" во ефект.
Во најблага рака е смешно,бидејќи секој кој не ги нарекува жените Курвишта,би бил класифициран за папучар.
А уште посмешно е тоа што,и двајцата сме мажи,и не знам од каде имаш храброст ти да оценуваш колкава е мојата машкост?!
На тоа поле сите сме еднакви,и поради тоа не можеш да ме класифицираш ти мене на таа база,макар и колку и да посакуваш.
Сам си кажа,личното искуство е појдовна точка за твоите аналогии.
Затоа те молам,појасни ми на база на примерок од колку жени,ги изведуваш твоите заклучоци?
Јас би типувал на 10.
Или евентуално 15.
Ма нека се и 100.Знаеш кој процент е 100/3.000.000.000?
Затоа повеќе немојте да лупате теории засновани на емпиризам.
Чекај, ти поштуем ставови и се, али немој да ми кажеш дека не си свесен дека си папучар... Друже, ти кломпар си мајку му, не папучар...Повторно си иде концепцијата на "ако не си со нас,папучар си" во ефект.
Во најблага рака е смешно,бидејќи секој кој не ги нарекува жените Курвишта,би бил класифициран за папучар.
А уште посмешно е тоа што,и двајцата сме мажи,и не знам од каде имаш храброст ти да оценуваш колкава е мојата машкост?!
На тоа поле сите сме еднакви,и поради тоа не можеш да ме класифицираш ти мене на таа база,макар и колку и да посакуваш.
Сам си кажа,личното искуство е појдовна точка за твоите аналогии.
Затоа те молам,појасни ми на база на примерок од колку жени,ги изведуваш твоите заклучоци?
Јас би типувал на 10.
Или евентуално 15.
Ма нека се и 100.Знаеш кој процент е 100/3.000.000.000?
Затоа повеќе немојте да лупате теории засновани на емпиризам.
Еве го најголемиот аргумент против тебе за кој ти се уште немаш противаргумент: :wink: :smir:Затоа ќе ве молам,мојот психолошки профил на страна,дискутирајте со мене со аргументи против моите аргументи.
Како што и жените за кои сум спремен да платам многу (кој прочита финанскиски средства во оваа изјава нека иде да си лечи комплекси)
Не се сите курви . Тоа е само балканскиот менталитет .. На балканов ги гледаш букарките со цицки доколенки и дадеш 100 евра ќе ја клецаш до пичке си материне .. Ама затоа има некој кој се далеку од курви ! Се е индивидуално . И се согласувам и јас со Мац ! И тоа што верува дека не се сите курви не го прави папучар туку го прави реален . Делфин Рачунај ти за негде 10 години ќе бидеш женет и ќе имаш жена и деца . И ако викаш дека имаат сите цена што ти гарантира дека жената ќе ти биде верна ? Ќе и даде некој пари и ќе ја исклеца без разлика со тоа што ти е жена..??