Дали ги криете емоциите?

F

filmadzijka

Гостин
Кога бев мала ме дресираа да ги кријам и контролирам емоциите. Мислеа дека така ќе ме заштитат од „лошите луѓе”.
Потоа во осмо двапати ми се случи некој кој мноогу ми се допаѓаше да се пренасочи кон другарка ми оти јас сум била ладна и незаинтересирана.:icon_conf (НЕЕЕ БЕ, ГРЕШКА СИ!!! :tapp:)
И така научив дека
вистината е на средината.

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Секогаш глеам да ги скријам,ама ич не успевам у тоа,и многу се НЕРВИРААМ!!Ете глеате.

Член од
28 април 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Neam uopste kontrola vrz bezveznoto smeenje so go praam sekojdnevno. Ama se nadevam deka so vreme ke pocnam MALCE POISE da se kontroliram.

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
neeee a toa e mojata naaajjjlosa mana.ne znam da skrijam emociii posebno koga ke se zaljubam :tv: :(

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ги кријам многу некогаш и несакајќи.Еден тип на меланхолик

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Ги кријам и тоа многу никогаш нема шанси некој да ме осети, многу голема лажга сум за овие работи се разбира во граници

Cute

I'm your exotic girl
Член од
1 мај 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Па, јас ги кријам емоциите, ама зависи од ситуацијата. На пр. кога ке го видам the guy се понашам како да не ми значи ништо, а во себе...
Кога сум среќна тоа сите го забележуваат, за разлика од претходното, ама кога сум тажна, е тогаш никој не знае.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
имам многу гордост и свесно ги кријам чувствата за да не покажам слабост (најчесто то се позитивните). А негативните, несакам да им расипувам расположење на другите, а и така побрзо ми минуваат

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кога станува за сериозна работа секогаш се трудам да ја примам со ладна глава, а тоа толку ми успева така да сите околу мене мислат дека 5 пари не давам за ништо. Едноставно мува не ме лази... А некогаш јас си знам како ми е длабоко во мене... Само треба многу за да се покаже надвор.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
се трудам иако не ми е лесно. Инаку еноциите ки искажувам исклучиво на блиските ( читај најдобри пријатели, роднини)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
да ги кријам но имам и моменти кога ќе мора да ги покажам

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Да.Ги криев.И тоа многу успешно. Е арно ама У последно време нешто не ми иде ...:)

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
зависи колку силни се емоциите, и зависи пред кој ги криеме

Kajgana Shop

На врв Bottom