Дали ви се случило да навивате за негативци?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
За Клинт Иствуд во Бегство од Алкатраз, за Тим Робинс во Шошенк, за Џек Николсон во Кукавицата и за слични ликови во затворенички филмови .

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.757
Поени од реакции
5.032
Хаха, ќе го збудалат :pos:
:pos: Кој нема да го збудали , .. цела фамилија (посебно таа старката шо му тера инат ),па дури и партнерот за пљачкање , тој пијаницата :pos: не му е лесно , и после како да не навиваш за него :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Хаха, ќе го збудалат :pos:
:pos: Кој нема да го збудали , .. цела фамилија (посебно таа старката шо му тера инат ),па дури и партнерот за пљачкање , тој пијаницата :pos: не му е лесно , и после како да не навиваш за него :D
Најјакиот момент во филмот кога ќе и рече на старата: Госпоѓо, вашиот сопруг не е починат, туку се крие негде!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
хаха :pos:
најјака улога на Denis Leary. Башка и Kevin Spacey од времето кога не беше славен. Омилен празничен филм ми е.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
За русите сум увек во филмови. Освен во Роки. И за индијанците во вестерн филмови.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
За оној со белата коса од Аватар, генерал или што беше, од што ми беше тапа филмов и сакав на пола филм да си отидам ама другарот со кој го гледав ме убедуваше да го догледаме:tapp:
За убиецот од Скрим 3 толку беше кул, да ги испотамани тиинејџерине што трчаат у круг и пиштат (Скери Муви кецот го истрти филмов/серијалов со онаа позната сцена со Кармен Електра со знаците кога бега).
Овие 2 ги глеав у кино...
За Били Драго у Делта Форс 2 (со Чак Норис), ѕвер! најдобрата негова улога како негативец, како Рамон Кота. :cool::sneaky:

Од анти-херои : Comedian (Watchmen), Marv (SIn City), Џ. Клуни во From Dusk Till Dаwn, Пачино во Carlito's Way, Е. Гарсија во Things To In Denver, М. Гибсон во Payback, браќата во Boondock Saints...од серии - Соер (Лост).
Анти-хероите ми се увек поинтересни, не се држат до некои правила како слеп за стап, не кењаат дека ни на мравка не би згазнале, се однесуваат пореално и полесно може да се поврзе човек со нив...

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Уште од почетокот на Inglorious Basterds навивав за Ханс Ланда. Низ цел филм тој ми беше омилен лик. :)
И многу интересен лик ми беше Тери Бенедикт од Ocean's 11 и 12.

Kajgana Shop

На врв Bottom