Дали ви недостигаат школските денови?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.976
Sekogas ke se sekavam na tie srednoskolski denovi, beganje od casovi, golemi i mali odmori, zaebancii, gubenje casovi. Super bese. Osobeno gi sakav petocite od rabotnata nedela. Onaka si vikas posleden den u skolo - doaga vikend. Neli?

се согласувам со тебе и мене истото ми фали

N

n/a

Гостин
Школските денови?
Хммм...па не баш.
Ми недостига Еверест право да ви кажам...
и екипата од таму.
п.с Еверест е (беше) кафич.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Pa da, ama po primerot na zevsus, mi nedostiga leptokarija :)
osobeno mi nedostigaat ponedeljnickite denovi, onoj den koga vikas, ejjjjjj sea cela nedela ke spijam po kaficinive :)
go mrazev petok, dva dena trebase doma da spijam .

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ми фалат последните 2 години од средното. Беа нај нај убави, и претходните беа ама имаше некои работи кои побрзо би ги заборавила него да ги паметам. Ќе ги паметам како најубавите години од почетокот на мојата младост и крај на детството, на некој начин. Бегањата од часови што секогаш завршуваа со оправдан хехе, испрашувањата, решавањето задачи математика и сите тие дружења во школските клупи. Скришните љубовни писма, погледите на досаден час кој веќе и не беше досаден, помагањето на соучениците во било што. Има многу работи кои ми фалат, но сега сум во друг стадиум од мојот живот каде ме интересира нешто друго, напредок, кариера, успех.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Ми недостигаат часовите по македонски јазик од најдобрата професорка, зафрканциите, глупостите и лудите настани што се случуваа и секогаш ќе ги паметам.
Не ми недостигаат досадните блок часови математика, исчекувањето и броењето на минутите додека да ѕвони, препукувањата и несогласувањата во класот, моментот кога исчекуваш и се молиш да не те испрашаат затоа што претходниот ден си го поминал без да фатиш книга во рака, нив сакам да ги заборавам.

Само едно лето не сум средношколка, а веќе ја почувствував носталгијата, но секој период од животов си е убав на свој начин иако тоа беа најлудите години што не се забораваат.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Можам да кажам ДА! Имаше многу смех. Секој ден си имаше своја приказна :pos2:

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
И мене ми недостига..и тоа многу..Не викам дека студенскиот живот е лош,ама средношколскиот беше некако посебен..Бегање од на часови и секакви глупости..Закон беше ама што било поминало,си останува еден убав период од мојот живот...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Само деновите минати на факултет.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Па после 2 масеца поминати на распуст праев муабет со еден другар и се присетивме што све правевме лани, се глупиравме на часови, спиевме, бегавме, вадевме разни причини за одлагање на некој тест и слично. Најискрено сакам да идам у школо али брзо ќе ми помине. Чим пројде Септември ќе препекам за распуст :)

S

SSS-Stolica

Гостин
завршив основно оваа година и поминаа 2 ипол месеци,кога правиме муабет на Мсн и кога ќе се сетам што сме правеле ми доаѓа да плачам заебавања на професори,играње футбал,сервис заебанции на часови....:(:(

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ВЕКЕ е досадно дома...

cob4e

Volleyball it's my life
Член од
9 јуни 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
епа јас сум уште во средно сеа за 4 година ама ич не ми недостигаат школските денови , ама да точно има многу бегање од часови,многу смеење,многу зафрканции многу убави женски и многу лоши професори :pos2::pos2::pos2:

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Се би дал да се вратам во средно :nesum: во 3та година па од тука да продолжам .... Не дека сега не е добро ама those were the days my friend.... Најјако беше...:smir:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Секако дека ми недостигаат. Тоа беа 4 години на лудории, несериозност, глупирање, забава, уживанции. Најинтересниот период од животот го поминуваш во средно, а истовремено и најзбунувачкиот, па затоа е најволшебен и се би дала сега пак да сум назад во средно.
Не дека е лошо на факултет, не дека сме сега крајно уозбилени и дека е убиствено досадно, ама поинаку ги доживуваме нештата, пораснати сме колку-толку и не е тоа тоа.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Многу!
Ми недостига дружењето за време на часови и одмори, кафичот кој се наоѓа до училиштето, сите оние глупости кои ги правевме на училиште... Тоа беа најубавите години во мојот живот.
На факултет е поинаку. Треба повеќе сериозност, нема толку слобода...

Kajgana Shop

На врв Bottom