Сигурна сум дена не сум единствена на која и недостигаат школските денови , посебно средношколските!
Сите оние бегања од часови , зафрканции...
Па , се надевам дека има и како мене што сонуваат да се врати сето тоа...
Море што ви е на вас бре, јас да има како уште 3 месеци ќе останам дома да седам. Кога ќе ми текне дека за 15 дена треба да одам и да ги гледам сите тие ...... ( ај да не почнувам ќе нема крај )
Никогаш не ми недостигало училиштето уште од мал несакав да одам на училиште сите деца сакаа да се запишат во прво одд и беа среќни ама јас несакав . I hate school!
Sekogas ke se sekavam na tie srednoskolski denovi, beganje od casovi, golemi i mali odmori, zaebancii, gubenje casovi. Super bese. Osobeno gi sakav petocite od rabotnata nedela. Onaka si vikas posleden den u skolo - doaga vikend. Neli?
:pos2::pos2::pos2:hahahahahhhhahahahа
мммм... ми фалат. Еве на пример, вчера се видов со двајца другари, од средно в град. Па муабети, па што било како било како ни поминала годината, па присеќавања на старите добри денови... уф на крај стварно осетив носталгија за тоа време. Ми фали таа атмосфера.:icon_conf:icon_frow
Ех..Средношколските денови многу ми недостигаат,бељаџии,викање,бегање од часови..Тој дел од мојот живот беше посебен и секогаш ќе го имам во најдобра меморија..Зошто имаше најмногу дружење, и прекрасни моменти поминати со школските.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.