Дали ви е важна големината?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.461
Поени од реакции
4.381
Јас зборувам за визуелно. Онака си изгледа баш океј димензија шише од дезодоранс.

Е сега ако одиме анатомски според истражувањата најосетливиот дел од вагината се првите 6 до 8 цм, и клиторисот. Тоа ќе го исполни скоро секој кур на светот, треба ептен да си малер да имаш микро кур.

Али факт е дека визуелно жените секојпат ќе го изберат поголемиот и помасовниот кур. Субмисивноста си го прави своето, поголемиот кур и асоцира дека ќе биде растурена како ефтина курва на автопат. Иако тоа немора да значи ништо.
Епа ради визуелниот ефект не го вади во некој голем салон или мондео караван, вади го во некое мало собиче или Југо и ке изгледа како да е огромен.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.038
Поени од реакции
3.678
Да јако ми е битна големината на...........
Мозочните виуги:D

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.461
Поени од реакции
4.381
Да јако ми е битна големината на...........
Мозочните виуги:D
Да, тоа е битно ако сакаш да те ебе у здрав мозок, а за се друго постои Мастеркард кој гарантира незаборавни оргазми без разлика дали му е голем или мал....:eek:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.950
Поени од реакции
38.091
...големина се состои од две димензии, ем дебелина ем должина, што не значи и добар секс и оргазам, ако го нема во себе движењето, брзините и темпото на клецањето, џабе надареност!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.308
...големина се состои од две димензии, ем дебелина ем должина, што не значи и добар секс и оргазам, ако го нема во себе движењето, брзините и темпото на клецањето, џабе надареност!
Квин-би, а што после 2’?

Викенд афтердарк нуркаш низ секс теми и седна да објасниш што ти е битно во еден секс аааа испушташ времетраење? Кажете ако не е битно, да не мислам цело време на баба ми.

Времетраeњето и нам ни варира баш поради големина, се во корелација. Секогаш подолго траело со големи девојки иако цело време ни се продава пропаганда дека било боље со големи девојки поради екстра труд од нивна страна, како труд и големи девојки да оди заедно во реченица.

Ако некоја е згрозена од мојата шовинистичка блатантност тогаш да се изгуби од темава каде не објективизираат како парче месо:

IMG_1711.jpeg

Se ispod standardno dezodorans sise e mal kur. I dolzina i debelina.
Стандард “дездоранс” шишиња им се за исклучителните “горештини” кога згуснала работата ако по некоја тотално објаснлива причина апстинирале некое време па дездоранс-ту-го им изгледа како брз спас, баш тогаш тие стандардни дездоранси им се најпривлечни на око како што милуваш оти само сакаат да направат да исчезне како хорни магионичарки през викенд, без разлика на последиците. Но, вистински еманципирана жена бара нешто што не ја повредува, помало но поконзистентно, без алуминиум, што нема стално да и валка бело маици, прслуци… нејзе. Па дури квин-би го отвара постот дека фи-то е подеднакво бит-но:

IMG_1710.jpeg

@Darling, over to you

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.950
Поени од реакции
38.091
Квин-би, а што после 2’?

Викенд афтердарк нуркаш низ секс теми и седна да објасниш што ти е битно во еден секс аааа испушташ времетраење?
...ја виде мојата ноќна патека на кајга каде све испостирав, а за кратко се задржив во секс тема, малку повеќе се задржав и во играчница ;) а за другото ќе објаснам покасно 8 ми Март је, јеби га, ниту убави желби не ми посака, џабе ако мачорот е голем!:D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.308
...ја виде мојата ноќна патека на кајга каде све испостирав, а за кратко се задржив во секс тема, малку повеќе се задржав и во играчница ;) а за другото ќе објаснам покасно 8 ми Март је, јеби га, ниту убави желби не ми посака, џабе ако мачорот е голем!:D
Среќен ти 8-ми Март тогаш! :smirce:

Kajgana Shop

На врв Bottom