Дали ви е важна големината?

SkopjeDude

27 CM
Член од
12 февруари 2025
Мислења
18
Поени од реакции
23
Македонија е позната по големокурци, а особено форумов.
Вие дали знаете колку се 20см? Па ќе се исплаши девојка да види 20см..
Jas imam kur od 27 santima koj prelica site drugi masni tkiva redok i stalozen pri prenetriranje i stabilen pri osciliranje.Pri vadenje vakumira cela tecnost zenstvena i pljuka po pickata vo krasna bela varijanta.
Jas sum Makedonec so golem kur.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.481
Поени од реакции
10.386
Прати им го на тетките од форумов по порака нека се навлажант малку,очајната има фатено пајажина меѓу нозе.
Влажни сме ние, ич да не се секираш, нека ти го прати тебе за да исплакнеш очи.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.096
Поени од реакции
3.074
Влажни сме ние, ич да не се секираш, нека ти го прати тебе за да исплакнеш очи.
Што се јавуваш ти,тебе не те ни помислив,ај мене ти прати ми ја да видам и да оценам што пичондра имаш меѓу нозе.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.481
Поени од реакции
10.386
Што се јавуваш ти,тебе не те ни помислив,ај мене ти прати ми ја да видам и да оценам што пичондра имаш меѓу нозе.
Оффф..извини...оти рече тетки, затоа.
Не можам да ја сликнам, незнам каде е.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Од искуство ова го кажуваш ? Најсмешно ми е кога машки кажуваат колку било доволно или не било доволно :eek:
Јас зборувам за визуелно. Онака си изгледа баш океј димензија шише од дезодоранс.

Е сега ако одиме анатомски според истражувањата најосетливиот дел од вагината се првите 6 до 8 цм, и клиторисот. Тоа ќе го исполни скоро секој кур на светот, треба ептен да си малер да имаш микро кур.

Али факт е дека визуелно жените секојпат ќе го изберат поголемиот и помасовниот кур. Субмисивноста си го прави своето, поголемиот кур и асоцира дека ќе биде растурена како ефтина курва на автопат. Иако тоа немора да значи ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom