Дали вежбате, што вежбате и колку често?

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
еххх....добра форма a distant memory...после којзнае колку време се растрчав..игравме на 1ви игри шо ги немам играно од забавиште, а еве и сега едвај одам..Мора да се вратам у форма

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Играм фудбал скоро секој ден, и трчам, ама тоа поретко! У топ форма сум може да се каже.

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
porano sportuvav najprvo gimnastika a podocna rakomet, a sega veke 2-3 meseci idam vo teretana

Z

ZeroStyle

Гостин
Секој ден точак! По неколку километри(освен врнежливо како денес).Иначе нередовно али ипак често правам склекови и стомачни(мора од мал да се почне) а и спортувам.Иначе едвај чекам да потпораснам и да почнам во теретана.Да живеам во здраво тело и здрав ДУХ ! :cug:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Тренирам фудбал .. Секој ден од Понеделник до Недела а + тоа и јас сам си правам тренинзи .. така да ..

S

Stef Bachatero

Гостин
Апстинирам малце инспиративен период на пишување поезија

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
вежбам по 1 час дневно...дома на справата, во домашен амбиент :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Вежбам на справата дома по еден саат исто ама само кога ќе сум расположена, пешачам, трчам, ролам, возам точак ... А да седнам и дома да праам вежби не ми се случило ... Освен стомачни што ги праам ебаго... :devojkr:

П.С Само некогаш апстинирам со денови, месеци, годинииии тоа ми е маана :D

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Дома имам две справи да вежбање али искрено за џабе ми се.Порано вежбав колку толку по пола саат али сега уопште.Многу ужасно ме мрзи...

Бејко

unregistered user
Член од
14 ноември 2005
Мислења
222
Поени од реакции
1
бодибилдинг по по по ... вежбам, од ко видов дека сум се сторил 175кг (при висина 194см) заклучив дека мора да ставам малку тежина. Сега лето и минимум 30км дневно велосипедизам влијаат на повторно губење маса. А пилешкиот стек го поскапија. Инаку вежбањето ми е и природен антидепресант, супер е!

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
vezbam cesto, idam vo teretana vo slobodnoto vreme i igram fudbal

Kajgana Shop

На врв Bottom