Дали би седнале на кафе со некој/а бивш/а?

Dali treba da se ostane vo kontakt so bivsh/a

• DA treba da se ostane vo kontakt

Гласови: 209 37,0%
  • NE ne netreba (nikako) da se ostane vo kontakt

Гласови: 82 14,5%
  • ZAVISI (od sto?)

Гласови: 274 48,5%

• Вкупно гласачи
    565
Член од
21 септември 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Да да пожелно е да се остане во контакт пред се треба да се биде човечен ,доколку нешто не иде најдобро е пријателски да се реши ,подобро пријател плус одколку непријател :vozbud:

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Јас не сакам да седнам со бивш на кафе или пијачка пошто сум расчистила пред тоа дека нема понатаму ништо да имаме во смисла на таканаречено "пријателство" ради реда ..Значи боље ми е секој на своја страна и крај нема што да се замарам со него више! Завршена прикаска Прошло све тоа и какви кафиња сега муабети безвезни..И би било исфорсирано ако би се десило и лигаво вештачки крајно на ништо не би личело.......

B

BooBojan

Гостин
Увек,ама после некое време кога ќе бидам успешен,чисто само ладнокрвно да и покажам што има испуштено!И да си посакаме се најдобро во животот! :)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Никогаш нема да седнам, зошто после муабетот што ке го направам ќе очекувам атентат истата вечер

Член од
16 декември 2011
Мислења
79
Поени од реакции
54
Се разбира. Веќе го правам тоа. Имам и бивша која ми е многу добра другарка. За многу работи бара совети од мене. Вели дека јас многу добро ја познавам и дека најмногу ми верува мене. Ептен ја почитувам.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
зашто да не би седнал. не гледам ништо лошо во тоа, сме биле во врска убаво ни било сме раскинале и тоа е тоа. не значи дека несмеам да напраам еден кафе муабет со неа. многу ми е глупаво некој кога ке ми рече е да бе сеа сме биле во врска па на кафе да седнувам - шо ке барам воопшто.. мене ова ми е апсурдно

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Јас сум личност што не сакам да губам контакт со луѓето со кои сум имала нешто. Така со бившиот сеуште си комуницирам и си пиеме кафе, али само на тоа останува. Не можам до вчера сум била со него, а денес да не се познаваме на улица.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
да бе...си живеам со сите бивши...си ојме на кафе итн...само со една не...
си правиме муабети....како другарчиња

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
па зависи до ситуацијата, со неколку да, а има една шо неможам да ја погледнам, ја гледам до омраза , она самата нема лице да ме погледне а не па на кафе со мене....

Kajgana Shop

На врв Bottom