Дали би продолжиле со врска во која само сексот го "бива"?

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Значи љубовта избледнала и се' што не' води се ебаните нагони. Не би продолжила врска со ваков тип а зошто би, кога истото задоволување би можела да го добијам од некој друг кој и јас го сакам и тој мене и ни оди добро? Во превод, не би губела време и живци.

Очигледно од досегашните постови, луѓето сакаат да си имаат фак бади(с). И тоа е во ред, но што ако "феноменалниот во кревет" сака врска или ако не - Чао, пријатно?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ни вака ни така не чини. Ако врската е очајна, а сексот феноменален, срце не ти дава да ставиш крај, а кад-тад ќе мораш. Ако сексот е очаен, и ружи да ви цветаат у врската, ич па не иде, тешко дека ќе потрае.

Не знам како би постапила... Веројатно би ставила крај со мисла дека ќе можам (веројатно) да го контактирам секогаш коа ќе присакам малце телесно задоволство... Ама нештата ќе станат бајати, и дури и телесна врска е тешко да се оддржи со некој со кој сте стигнале до степен да немате ни што да си кажете.

ЗПа ке ја изгубиш желбата за сексање со особа со која си во конфликт цело време:smir:
И сама знаеш дека често после конфликт сексот преоѓа во својата најдобра форма. :icon_lol:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ако продолжам да ги читам одговорите на повеќето од женскиве на темава,ќе сватам само едно:

Еби додека можеш и со која можеш,оти со таа што си можеби се ренда со нејзините бивши!

п.с Ме интересира,дали хипотетички сте сите толку напалени за да имате fuck buddy,или тоа е желбата да им докажете на машките дека не сте вие едни обични наивни девојчиња??:smir:

:hump:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кога не го бива, не го бива.... Џабе е феноменален секс кога не можиме да напраиме муабет ко луѓе и се караме. Едноставно неможам да останам во таква врска.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Па доколку е само секост не би ја продолжила таа врска.. доколку тоа била долга врска па се прекинала.. можеме на договор да не идеме али да се гледаме чат пат :)

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Не би продолжил со таа врска но би продолжил да со сексот

С

Сатори

Гостин
Кога сум во врска со некој, тоа е само поради емоциите, така да, во таков вид на врска, не, не би останала.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Во тој случај не би имала врска,би имала ебач.
За да опстанам во една врска неможе само сексот да ме задржи колку и да е совршен.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не.
Не би продолжила,во никој случај.
За една врска да биде успешна,треба сите делови да функционираат.Така што ако само еден дел од таа врска е како што треба,врската ќе заврши.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Сеедно. Чудно е како толку внимание и категорични ставови има, околу некоја ваква баналност. Голема работа дали ти е само за секс или има и нешто друго во врската.
Нема за жена да ја земаш.

Член од
17 јуни 2008
Мислења
13
Поени од реакции
1
Не е само сексот во една врска...мене ми се случи само сексот да ми ја одржува врската едно добри месец дена и ништо и од тоа,само поише почиња на да се собира и на крај најтрагично е што почнавме и за секс да се караме.Јок не иде,барем според мене

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
коа е поентата кога врксата е катастрофа.... не би останала во таа врска само заради сексот, зашто може ќе најдам некој со кој ќе ми биде и врската убава и сексот прекрасен :)
јас се сложувам многу со BabyGirl^^^... со цел нејзин пост!
би останало само на сексот,а не врската... нешто како fuck-friend хахаха

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Нема за жена да ја земаш.
Многу јасно, ако не иде духовната врска одржавај со врска за секс додека има мерак, кога веќе ќе нема мерак, тогаш се бара друга особа, која ако се погоди и духовно компатибилна можеби и ќе ја земеш за жена.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
1
Нема шанси да останам во врска, ама ќе си бидиме "голи пријатели" дури не си најдам некој поарен таков пријател или пак за врска...

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Кога не го бива, не го бива.... Џабе е феноменален секс кога не можиме да напраиме муабет ко луѓе и се караме. Едноставно неможам да останам во таква врска.
so shut the fuck up and get laied....:smir:
or else:drk:

so shut the fuck up and get laied....:smir:
or else:drk:
не видов дали има анкета или не...ако нема да се стави оти мислам дека повеќе жениве се дека нема да останат во вакви врски а машки за добар секс...:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom