Дали би заминале во странство?

Дали би прифатиле да одите во странство?

• Да

Гласови: 485 77,7%
  • Не

Гласови: 139 22,3%

• Вкупно гласачи
    624

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Nikogas ne bi zaminal vo stranstvo zosto jas ne mozam na odmor da izdrzam tamu mi fali mojot jazaik ne mozam da gi slusam kako lomotat na nekoi drug jazik i toa uzasno me iritira a + i jas sum golem patriot , more kakov patriot nacionalist sum :icon_razz i nikogas ne bi zaminal da ziveam vo stranstvo
P.S: izvinete na latinicata ne sum od doma tuku od kaj 1 drugar a on nema namesteno na kirilica

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
живеаам во германија веке 5 години . за во мк и пари да ми даваш не се вракам.

Член од
14 февруари 2010
Мислења
264
Поени од реакции
52
Со оглед на тоа што за скоро време ќе одам во странство би рекол да, но само за одреден период. Сега за сега тоа е моето гледиште за одење во странство, за понатака ќе видам дали подолго би останал или не ако ми се даде шанса.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Нема шанса. Јас останувам да живеам овде, овде сум се родил и ќе умрам. А сите неверни Јуди, ако не Ви се допаѓа Македонија, зимајте бугарскиот пасош под рака и мрш од овде.
like :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Да заминам во странство?штознам...ако се работи за одмор ке заминам,зошто да не,но за да живеам таму не доага во предвид.Овде сум навикната и овде ке си останам.Моите родители честопати ме тераат но јас не можам да ја напуштам мојата земја.Незнам која е причината,можеби нема да се осекам пријатно на туго место бидејки за мене ке биде непознато...

kompas

Junior
Член од
21 септември 2009
Мислења
107
Поени од реакции
3
jas sea rabotam vo stranstvo .... tolko kratko sum doma shto moze da se rece deka prakticno ziveam vo prokletijava ....
najubavo si e doma vo Makedonija, nema nigde kako doma ....
Samo shto se potesko e da se zivee vo Makedonija :toe:

Г

Господ

Гостин
Каде и да сум на планетава исто ми се фаќа...ми се гади.Така да не се гњавам да одам натака-навака и онака е како да шеташ во лавиринт без излез.
Колку и да ја менуваш локацијата,пак си изгубен.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ич не му ја мислам... Ова лето со малку среќа и патот за Чешка, и никогаш не се враќам.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Никогаш не би заминал убаво ми е тука...иако некаде е подобро и поубаво..

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Во Канада сум 1година скоро и мислев дека ке биде потешко ама напротив,супер ми е.Не дека не ми фалат домашните и Македонија но сепак гледам позитивно на работите тука и се обидувам да надокнадам "изгубеното" од таму

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Imam premnogu prijateli i semejstvo za da gi ostavam tuka.
:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:
Зарем парите завредуваат да ги изгубите другарите?
Ти изгледа не си запознаен убаво со терминот другари.:toe: Да ти се вистински другари ќе те разберат и се, нема потреба од губење.
Он топик: Одма би заминал.

Kajgana Shop

На врв Bottom