Ни под разно... колку и да ми биле преку глава, никогаш не сум помислила дека сакам други родители. Повеќе пати сум помислила што би правела без нив и колку се мачеле за јас да имам се` што ми е потребно, кров под глава, храна, пари за образование, облека и се` останато. Многу сум им благодарна заради тоа :smir::smir:
Не би ги менувала. Не знам какви сака нека се, тоа се моите родители, оние што ме создале, оние што ме израснале. И нив не можам да ги одберам. Такви се какви што ми ги дал Господ. Ок, понекогаш ме нервираат, ама НИКОГАШ не би ги сменила за никој на светот. :smir:
Секако. Би ги менувал и мешал низ големиот шпил на родители се` додека не дојдам сам себе си да си бидам родител. И тогаш свечено ќе си прострелам куршум низ левата ноздрва, бидејќи конечно ќе можам да сторам нешто околу тоа. :se_ molam
нема шанса..иако многу ми одат на нерви во последно си мислат дека времето застанало тие ко биле млади и си мислат све знат но сепак тие ме направија тие ме изразнаја и се шо сум посакал сум добил и не им имам вратено со ништо добро и жал ми е за тоа...ама менвање нема шанси
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.