Дали би ги смениле своите родители?

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
никогаш нема да си ја сменам мајка ми......таа е една од најхрабрите и највредните жени што ги знам пошо сама успеала да не израсне мене и сестра ми без ништо да ни недостига.....мајка ми ѕвер, ја обожавам:smir:

Член од
30 септември 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
мајка ми ми е идол, а како татко ми и брат ми луге нема да се родат.
ги сакам најмногу и би убила за нив

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Мајка ми ја мењам...Ја сака некој?...А татко ми е закон...Да можам да бирам кој сакам да ми биде татко, него би го одбрала...Иако не се глеаме многу често...:(...

Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
Хмммм ... Да ме прашаа ова исто прашање пред година дена ќе речев веднаш да , ама сеа за ништо на светот ни мајка ми ни татко ми не си ги мењам, многу ги сакам. Односите ни се имаат многу подобрено и сфаќам дека имам многу добри родители кои ме сакаат и се прават за мене ...

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
мене некако ми е доцна но и не треба кави и да се сепак ми се родители тие ме створиле

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Каква тема БРАВО. Имам мрчено и зборено премногу но едно знам длабоко во срцево и душава нејќам некој друг да ми биде родител.За ништо на свет не би ги менувал.Знам еднаш еден комшија предвреме ќе го пратев на "другион свет" за малку зашто кажа нешто за мајками што не беше место ама тука беше и таткоми кој ме спречи.
П.С. Немојте да се жалите од вашите родители какви се такви се тие се она што другите никогаш ќе го немаат гледано од вашите очи.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Ни на крај на памет не ми текнало ова. И не знам кој би рекол дека би ги сменил освен ако има тежок семеен проблем...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Иако многу ретко им кажувам и покажувам,сепак знам дека знаат дека многу ги сакам,и знам се што имаат направено за мене...
И не е само тоа,да речеме дека се со мене добри,туку спрема сите луѓе кои заслужуваат.
Не е дека нема проблеми,и работите летаат надвор од пропорција,но реално зборувано,не сум видел кај никој друг толку добра комбинација како моите :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Па секако дека... НЕ! :) можат тие мене да ме напуштат :):):)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Никогаш! Си ги сакам :) Ме нервираат некогаш да, ама никогаш не сум помислила на тоа... Мислев ко помала, ама прочитав една приказна и од тогаш никогаш немам помислено на тоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom