Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Убаво ја терам темата во конструктивен правец, ама не........вие сакате да си играте. Терајте.Дај бе Боди, не мешај сега сензуални музики во темава... баби и жаби повторно... Темата е дали рок музиката која ја слушаме не прави неверници... Баш ме интересира уште колку пати ќе го спомнат Ѓаволот само...
Number of the beast! Yeah!уште 666 пати
Прегледај го приврзокот 36607
Симпатија бре...Number of the beast! Yeah!
Кога бев 7 одделение симпатијата од маало ми ја нацрта предната страна од албумот на Iron Maiden на лист од тетратка, не се сеќавам точно на цртежот знам дека имаше ѕвер, пентаграм и 666. Мајка ми кога го виде ми го фрли во канта а јас и се налутив. Па наредото лето си купив таква маица и цело лето го поминав во догмартинки и привремена тетоважа на врат Си слушав и таква музика и и кажав дека тоа е мојот стил на изразување. Не ме замараше потоа ....
E што така?Bruce Dickinson и Harris мислам дека кажуваат многу повеќе отколку што религиозните фанатици сакаат да докажат и покажат на народот како „вистина“.
А што е со черепов?!Бегај бе јас сум голем верник во бога и сметам и да слушам ваква музикааа вербата во господ ми е мн голема и не ја менам за никоја др
Што толку се заљуби во цртежот?Number of the beast! Yeah!
Кога бев 7 одделение симпатијата од маало ми ја нацрта предната страна од албумот на Iron Maiden на лист од тетратка, не се сеќавам точно на цртежот знам дека имаше ѕвер, пентаграм и 666. Мајка ми кога го виде ми го фрли во канта а јас и се налутив. Па наредото лето си купив таква маица и цело лето го поминав во догмартинки и привремена тетоважа на врат Си слушав и таква музика и и кажав дека тоа е мојот стил на изразување. Не ме замараше потоа ....
Абре зарем тебе да ти објаснувам!!!Што толку се заљуби во цртежот?
Хахахах смири се, ако не е за кажување не мора да кажеш.Абре зарем тебе да ти објаснувам!!!
Не се заљубив во цртежот, не ни почнав да ги слушам Iron Maiden ...
Боди ајде марш, нели си на работа денес или втора смена си?Хахахах смири се, ако не е за кажување не мора да кажеш.
Не те прашувам веќе, не се секирај.
Абре зарем тебе да ти објаснувам!!!Боди ајде марш, нели си на работа денес или втора смена си?
хахахахаххахаха (звук на слатко смеење)Абре зарем тебе да ти објаснувам!!!