Дали ако друштвото...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.542
Поени од реакции
47.997
Mене моите не ми бегаат од концепција углавно,и скоро сегде можам да идам.
Имало настани,еднаш пример запнаа да идат не некој од тие метал свирки,кур знае што им се деси со паметот и не отидов. :)
Иначе на сила со стискање заби,може али ептен ретко и ако е некој епохален настан од они шо ако не отидеш нема да имаш муабет на маса година дена стискам.
 

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Не ми е сеедно каде ќе одам, ама лесно можам да се прилагодам на место кај што другите сакаат да одат. Секако дека некои места ми се поомилени, а некои не. Но, ако на мнозинството им одговара ќе прифатам кај и да е.

Така да можам буквално секаде да искачам, по клубови како Колосеум, Хард Рок, по места каде што се пушта рок како Хавана, Маракана, Кастро, по кафичи, па и во кафани.

Едноставно, се претопувам во масата. :helou:
 

quasar

anjunaboy
Член од
6 септември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
ako ima dobar trance tamu kade sto se odi zosto da ne, edinstven uslov mi e muzikata ako nema dobar trance nema dobra zabava za mene se slucuvalo do sega kolegite i drugarite da odat vo kafeana ama jas si sedam dom4e:D
 

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Ова ми се има случено повеќе пати...кога не ми се допаѓа местото-не одам, и сите го знаат тоа така што не ме прашуваат повеќе од 2 пати ако кажам не...
 

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Зависи каде се иде и кога и што има и колку ми се блиски тие другари/ки, па и од расположение :) Дем ит, од многу ствари зависи...
Се случувало да отидам на места каде што не би отишла никогаш само за да си останам со друштвото.... Се случувало и да не отидам :)
 
Член од
29 март 2008
Мислења
186
Поени од реакции
4
Ке се жртувувам и ке одам со нив, битно е со кого си излезен, а не местото.:wink:
 
Б

БејбиГрл

Гостин
Не се жртвувам никогаш и не одам каде не ми се свиѓа...ќе си најдам друштво за таму каде што сакам :icon_lol:
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
дали ако друштвото ваше одлучи да одите негде... дали ако тебе не ти се бендисва нема да одиш или ке се жртвуваш за твоите другари и другарки и ке одиш со нив безразлика???
Во поголемиот дел од случаите би направил исклучок и би отишол... НО сепак, би размислил која локација е, шо ќе се дешава таму, шо луѓе ќе има...Секој прави жртва во животот...
Еден ден ќе одиме онаму каде што ќе сакам јас...Па можеби тогаш на нив нема да им се допаѓа но сигурно ќе дојдат
 
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Во последно одам..Секаде знам да се забавувам,да си поминав убаво...А до пред некоја година,ќе излезев,и ако ме зафркнеа,демек као сите биле за тоа место,јас ќе речев само убаво да си помините и рикверц дома...
 

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Па зависи кога како, ама најчесто се жтвувам и одам, ама ако гледам дека ептен не ми прави мерак местото си одам, подобро да си отидам отколку да им го упропастам расположението со мојата недружељубивост на сите во друштвото.
 
Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Се жртвувале тие ке се жртвувам и јас:pipi:ке се трудам да се прилагодам како и тие кога јас сакам да одиме на друго место...али кога стварно не ми се свига местото не одам..како што кажа бејбидол само ке им ја упропастам вечерта и никој нема убаво да си помине..а тоа не би сакала:smir:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom