Грам велиш? Сигурно имаат толкуДали Бекстејџ имаат грам памет?
Гуд, гуд.Бљакстејџ...
’Сам себе го убијал’ потег, дефинитивно. Автогол со маказици. Катаклизма од невидени размери.
Немав некое мислење за нив, затоа што искрено не гледам телевизија, освен тогаш кога кажуваа топ 5 разводи, па ја бапнале Каролина со дечкото со кој одеше и кажаа “добро, она не се разведе, ама се растави...“Мислам шта реЌи? Коју поруку послати?
Колку само навлекоа гнев не се ни самите свесни. Во моменти кога целата нација (без разлика на тоа дали ја сакаат Калиопи или не) викаат БРАВО за настапот, они земаа да плукаат. Што е најтрагично, ова ме потсеќа на моментот кога Најчевска и остали плукаа по кошаркарите и они као ги критикуваа за тоа, сега излага дека се исти, ако не и полоши од нив.
Ма како е можно да има толку плукачи на метар квадратен!
Песнава дефинитивно одговара со темава а и онака општо за Македонецот....Отсекогаш сум имала страшно ниско мислење за такозавниве водителки и општо за Бекстејџ како еден одвратен и мизерен проект на Шител...И претходно случајно ги имам фатено на телевизија и ми се гади кога на нивната нискост...Ропачка багра по кафани собирана и ставена на телевизија...Сељачаана невиден! Ете тоа се...Не само заради ова со Калиопи вечерва со кое ги преминаа сите граници, туку општо за нив...Едната трудна од непознат летечки објект, другана по тетовски кафани крши чаши, третата едвај збор со збор сврзува сирота...Ама не е тоа битно...Битно е што се истите тие на телевизија и што продаваат памет...И тоа не на било каква телевија, тука на провладината ШИТЕЛ - газолижачката тв на пајо паторот, полна со продадени души и ороспетини...!
Стварно е трудна од незнаен јунак?Отсекогаш сум имала страшно ниско мислење за такозавниве водителки и општо за Бекстејџ како еден одвратен и мизерен проект на Шител...И претходно случајно ги имам фатено на телевизија и ми се гади кога на нивната нискост...Ропачка багра по кафани собирана и ставена на телевизија...Сељачаана невидена! Ете тоа се...Не само заради ова со Калиопи вечерва со кое ги преминаа сите граници, туку општо за нив...Едната трудна од непознат летечки објект, другана по тетовски кафани крши чаши, третата едвај збор со збор сврзува сирота...Ама не е тоа битно...Битно е што се истите тие на телевизија и што продаваат памет...И тоа не на било каква телевија, тука на провладината ШИТЕЛ - газолижачката тв на пајо паторот, полна со продадени души и ороспетини...!
Зашто така збориш. Може и ја погодиле песната во кафана. Тебе не ти погодиле песна, не си скршила чаша ?другана по тетовски кафани крши чаши