Дали Бекстејџ имаат грам памет?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Da be, pa na vas vi tece od mozokot...

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Стварно ни го начука Калиопи...Ало фракфурт која култура ја имате бе -.-

А и кога малце ке подразмислам ништо чудно и од некој глупав тинејџер преку иснепкт елемент текстот да е изменет,има некој директен линк од ова ?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Еве уште еден плукач :

Boki Jovanovski
Yesterday
HAHAH KALIOPI 13!!!! MOZDA POSLE OVOJ "OGROMEN USPEH" KE TREBA R.MAKEDONIJA DA IZGRADI EDEN VELICEVSTVEN SPOMENIK NA GOLEMATA DIVA....SEKOJA CEST ZA NEJZINIOT GLAS,ALI BI JA ZAMOLIL DOTICNATA POVEKE NIKOGAS DA NE POMISLUVA NA EVROVIZIJA,ETE PRIJATELITE OD MRTV I JA ISPONIJA ZELBATA DA SE TAKMICI NA GOLEMATA EVROPSKA SCENA,GO DADE SVOJOT MAKSIMUM,TAKA DA SEGA NEKA SE VRATI ZIVA I ZDRAVA I NEKA SI PRODOLZI SO SVOETO PLACENJE I FOLIRANJE,PORADI TOA STO TOJ SINDROM PROAGA EDINSTVENO KAJ NAS,NA EVROPA I TREBA NESTO DRUGO I POINAKVO....FALA,DOVIDJENJA,LAKU NOC I PRIJATNO
:facepalm:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Се е тоа шоу бизнис и не знам што тука кукате прашање е дали тие што го гледаат имаат памет(јас СИТЕЛ одамна не гледам, го немам на далечински),зошто ова не го коментиравте од ноември,туку се сетивте у четврток вечерта,претходно ве немаше,требаше ова уште у ноември 2011та да го коментиравте,не сега.
Инаку секој збор во медиум е маркетинг,па и колку лош да бил тој збор искажан е добар маркетинг.
BTW Каљопа се тепаше со Драган Вучиќ у сред универзална,се маваа со платицни шишиња,па после се љубеа ко ништо да не било у емисија кај Драган.Нема да ме изненади ако ја видиме наскоро у дует со онаа наказата 13тка и промоција у Бекстејџ.Па вие овде плукајте.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако не памтите, Калиопи се курчеше коа македонија го прати Тоше Проевски на евровизиј со причина дека “не е ферски“.
Годинава Калиопи отиде на евровизија на ист начин.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Ако не памтите, Калиопи се курчеше коа македонија го прати Тоше Проевски на евровизиј со причина дека “не е ферски“.
Годинава Калиопи отиде на евровизија на ист начин.
I sto sega????????????

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе дали калиопи е во право или не небитно за темава, туку битно е дека “забавните“ емисија ни се бедни. Некои за да ја сокријат бедата кривицата ја префрлаат на неферското однесување на Калиопи кое не дека го оправдуам туку баш ме заболе затоа што сите се исти г....

Еве едно мислење мое за забавните емисија
http://www.youtube.com/watch?v=V5hb36IARhk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие од фан клуб Каролина ко караманот едвај чекаат нешто лошо за Калиопи да се каже :pos: Фејс ит, Калиопи за Каролина ваша е Тина Тарнер.
--- надополнето: 30 мај 2012 во 10:24 ---
Да се дообјаснам, нема врска во ситуацијава кој прв почнал, кој вратил на сето тоа. Овие од Бекстејџ се спуштија на ниво на циган на улица, чак и бетер со тоа што ден по полуфиналната вечер почнаа да враќаат на сите навреди на ФБ и на Твитер, се караа ко баби на чешма со лица од 7 до 77 години. Знам дека се постираат навреди ама знаете ли колку светски познати новинари гледаат како други им пишуваат навреди по профилите па не враќаат? Не е на место, медиум си. Плус, ама го одбраа тајмингот да влезат пак во војна со Калиопи :pos: во моментот кога во тие часови таа е национален херој, тие предводени од маестро Блажевски се дрзнуваат да напишат колумна за Калиопи и да го навлечат гневот на народот. Да не влезеше во финале и да ја постираа статијата ајде де, ќе сфатев, иако и тогаш глупаво ќе беше затоа што после изведбата на Калиопи на никој не му беше важно дали ќе влеземе или не, битно сите беа задоволни од тоа што го видоа и чуја. Сами си се криви што го навлекоа гневот на народот, што предизвикаа таква лавина од коментари, убер феил потег им беше тоа со колумната, гледам и на ФБ им се намалиле лајковите, но тоа е тоа, кога ќе е нешто проект на Блажевски, нема светла иднина.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Овие од фан клуб Каролина ко караманот едвај чекаат нешто лошо за Калиопи да се каже :pos: Фејс ит, Калиопи за Каролина ваша е Тина Тарнер.
--- надополнето: 30 мај 2012 во 10:24 ---
Да се дообјаснам, нема врска во ситуацијава кој прв почнал, кој вратил на сето тоа. Овие од Бекстејџ се спуштија на ниво на циган на улица, чак и бетер со тоа што ден по полуфиналната вечер почнаа да враќаат на сите навреди на ФБ и на Твитер, се караа ко баби на чешма со лица од 7 до 77 години. Знам дека се постираат навреди ама знаете ли колку светски познати новинари гледаат како други им пишуваат навреди по профилите па не враќаат? Не е на место, медиум си. Плус, ама го одбраа тајмингот да влезат пак во војна со Калиопи :pos: во моментот кога во тие часови таа е национален херој, тие предводени од маестро Блажевски се дрзнуваат да напишат колумна за Калиопи и да го навлечат гневот на народот. Да не влезеше во финале и да ја постираа статијата ајде де, ќе сфатев, иако и тогаш глупаво ќе беше затоа што после изведбата на Калиопи на никој не му беше важно дали ќе влеземе или не, битно сите беа задоволни од тоа што го видоа и чуја. Сами си се криви што го навлекоа гневот на народот, што предизвикаа таква лавина од коментари, убер феил потег им беше тоа со колумната, гледам и на ФБ им се намалиле лајковите, но тоа е тоа, кога ќе е нешто проект на Блажевски, нема светла иднина.
Што ме мене заболе и за бекстејџ и за не знам кој друг,ниту го гледам ниту ме интересира,и што сум тука спомнал Каљопа јас,само реков дека она со бекстејџ беше од ноември и сите молчевте да не речам сите плукаа по Каљопа.А овој "успех" секое чудо за три дена.Се паметат само победниците.А реков и пак ќе речам нема да ме зачуди да ја видам Каљопа повторно у бекстејџ заедно со онаа13ката.Исто беше и со Вучичи се тепаа па се љубеа ко да не било ништо,достоинство нула под земја падна.

Kajgana Shop

На врв Bottom