Канзур за корупција не правиме муабет..Правиме муабет за еден човек кој уживаше ОГРОМНА доверба кај Македонскиот народ,беше дури и Премиер, и тој истиот човек ГО ИЗНЕВЕРИ народецот земајќи си бугарски пасош, да ја оставиме корупцијата..Србо, вака сега. Идејата на МилошевиЌ е била да преку неговите слуги во Македониај ( презентирани преку челните леѓе од македонската левица и тајните служби), да ја економски уништат Македонија и така полесно политички ја ја изменаџираат. Не го оправдувам Љ. Георгиевски за многу работи, пред се за корупцијата во негово време, но тоа го правеа сите други и тоа во поизразена форма. Досега никој не кажа дека СДСМ треба да се забрани заради штетата која ја направи на Македонија на економски и национален план.
Бил за независна Македонија тоа е ОК. На крај кој му е крив никој не го тераше да земе Бугарски пасош сам си зема и сега и да се врати на политичка сцена џабе му е. Народот ќе му покаже каде му е местото.гледам многу малоумни луге овдека,значи единствениот грев на љубчо му е што беше за незвисна македонија,е од кога се отствари таа идеја тој е под константен притисок од сите ју кодоши во МК а нив ги има многу и на сите страни затоа и не мозе да се донесе законот за лустрацуја.и после сето тоа што му се случуваше на човекот мораше да замине од сопствената држава .е сега гледам овдека ке го бесат дека е лопов и што ти не,а и самите не знаа зошто.е сега го гледам цовекот на ТВ и ги слушам неговите ставови од кои бев изненаден и потполно не е во право ама гледам голема бука се дига , а нели тој е маргинална лицност и никој не го слуша што значи дека некои структури се уште работат во македонија и не можат да му простат за независноста на МК,а гледам и обицните луге покрај сето тоа бомбандирање од информации против љубчо им е влезено во подсвеста односно им е испран мозокот.само не ми е јасно пример љубчо и бранко гледам имаат ист став за името и тоа бранко е председател и никому ништо ,потоа 90% б.ц ја направи приватизацијата ама не љ.г е лоповот,потоа љ.г велеше да се пресметаме со учките ,а б.ц ке решава се на мирен начин само да дојде на власт ама не љ.г е предавникот.единствено погреши тоа што не требаше да земе баш бугарски пасош бидејки имаме отворени прашања со нив но никогаш нема да му го заборавам тоа што беше за независна МАКЕДОНИЈА ,за свои пари за своја репрезентација.гледам некои велат дека човекот кој бараше за независна македонија е бугарин,па после ѓаволот ни е крив кога бугарите ке велат дека ние сме бугари
LG bese prv sto bese protiv korupcija.Za taa cel se odluci siot reket ne da odi vo privatni dzepovi,tuku vo partija.Zatoa i bea osnovani firmi.гледам многу малоумни луге овдека,значи единствениот грев на љубчо му е што беше за незвисна македонија,е од кога се отствари таа идеја тој е под константен притисок од сите ју кодоши во МК а нив ги има многу и на сите страни затоа и не мозе да се донесе законот за лустрацуја.и после сето тоа што му се случуваше на човекот мораше да замине од сопствената држава .е сега гледам овдека ке го бесат дека е лопов и што ти не,а и самите не знаа зошто.е сега го гледам цовекот на ТВ и ги слушам неговите ставови од кои бев изненаден и потполно не е во право ама гледам голема бука се дига , а нели тој е маргинална лицност и никој не го слуша што значи дека некои структури се уште работат во македонија и не можат да му простат за независноста на МК,а гледам и обицните луге покрај сето тоа бомбандирање од информации против љубчо им е влезено во подсвеста односно им е испран мозокот.само не ми е јасно пример љубчо и бранко гледам имаат ист став за името и тоа бранко е председател и никому ништо ,потоа 90% б.ц ја направи приватизацијата ама не љ.г е лоповот,потоа љ.г велеше да се пресметаме со учките ,а б.ц ке решава се на мирен начин само да дојде на власт ама не љ.г е предавникот.единствено погреши тоа што не требаше да земе баш бугарски пасош бидејки имаме отворени прашања со нив но никогаш нема да му го заборавам тоа што беше за независна МАКЕДОНИЈА ,за свои пари за своја репрезентација.гледам некои велат дека човекот кој бараше за независна македонија е бугарин,па после ѓаволот ни е крив кога бугарите ке велат дека ние сме бугари
LG bese prv sto bese protiv korupcija.Za taa cel se odluci siot reket ne da odi vo privatni dzepovi,tuku vo partija.Zatoa i bea osnovani firmi.
Arno ama…to ne im odgovarase na mnogu.
I vnatre i nadvor.Ednostavno postojat biznisi koi redovno na rati davaat…I zemaat…nesto kako ovoj Bajrush…
Ponatamu Sdb se zamesa…citajte go moj post odgovor na Winston…
BS go trgnaa…I bese q of time…
Na kraj i Ustaven sud donese odluka deka ne smejat partii da imaat imot…
No imase i cesni budali…videte go LB…si dojse pari od Hr si kupi kuca…a pazete drugar mu na zimi majka go zede Brioni…
Ona sto sakam da kazam…
Onoj kapital,po odluka na sudot sto ojde na smetka na bliski na NG siot otide...Nema Mepring,Accent,Trudbenik...
Onoj sto ojde kaj na LG…siot e tuka…I Trmp,i Besk…
Tuka negde lezi pricina zosto postojno Vmro ne go smisluva...
No vizii ostanuvaat...MK e seuste nikakva mada naoreduvame...
Isto nekoj rece protiv Cile...pa i toj ko vide so koj si ima rab se trgna...mislam na `06.
Zatoa vo Makedonija treba da se ukine dvojno drzavjanstvvde treba da ima Makedonski-albanec,Makedonski-srbin,Makedonski-rom,Makedonski-vlav...itn.Зашто ли се враќа на политичката сцена ? Можеби затоа што од ден на ден се е поголем бројот на бугарски државјани во Македонија. Да се прашувам јас нешто, све би истерал тоа од државава.
Да, така е најубаво. Бугарите во Бугарија, а Србите во Србија. Се сложуваш Равногорец?:helou:Зашто ли се враќа на политичката сцена ? Можеби затоа што од ден на ден се е поголем бројот на бугарски државјани во Македонија. Да се прашувам јас нешто, све би истерал тоа од државава.