ДУИ пак ја тупи работата

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Дуи денес изјави дека народот треба да одлучи за тоа кој треба да коалицира при формирањето на новата Влада...
Имено: македонската партија со најголем број гласови треба да коалицира со албанската партија која исто така има најголем број гласови...
што сакаат дуи да кажат? дека пак ќе се тепаат за да влезат во Владата?

Инаку како е со закон предвидено формирањето на Владата?
мислам дали има некои посебни одредници околу формирањето или дуи пак бладаат?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
ДУИ постојано бладат. Победникот формира партија со кого сака, како сака и зошто така сака.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Koj podnese inicijativa za raspustanje ???
Koalicijata na Dpmne so DUI e vekje dogovorena.
ps. se nadevam nema i ova da bide izbrisano.

А

Ајсшутер

Гостин
Дуи мислат дека се се решава со сила е нее е така ..
Владата треба да формира коалиција со која партија сака а не

А

Ајсшутер

Гостин
Koj podnese inicijativa za raspustanje ???
Koalicijata na Dpmne so DUI e vekje dogovorena.
ps. se nadevam nema i ova da bide izbrisano.
Коалицијата со ДУИ не е договорена не ламоти празни муабети нема ни да биде договорена !

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Коалицијата со ДУИ не е договорена не ламоти празни муабети нема ни да биде договорена !
А што да прави сиротиот , не знае ништо друго , му напишал некој што да ломоти.:toe:
Дуи може да дига џева кога ке им намигне Бране ,после катастрофата на регуларните избори одма ги фаќа болеста „широка коалиција„

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
А што да прави сиротиот , не знае ништо друго , му напишал некој што да ломоти.:toe:
Дуи може да дига џева кога ке им намигне Бране ,после катастрофата на регуларните избори одма ги фаќа болеста „широка коалиција„
Za lomotenje...koj i kako na 15 juli , ako Gospod dade.... :) sega za sega ....

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Бладаат они што бладаат , само сепак .. пак на крај ќе добиат се што посакале ....

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Ili ke bide koalicija so "terostistite" od DUI ili ke ima opet rat.
Grujo ke izvrsi samoubistvo ako vleze vo koalicija so DUI :) Ali ova e samoubistvo so sila

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Ili ke bide koalicija so "terostistite" od DUI ili ke ima opet rat.
Grujo ke izvrsi samoubistvo ako vleze vo koalicija so DUI :) Ali ova e samoubistvo so sila
Братче, ама баш ме интересира што ќе се случи ако ДУИ не влезе во влада ПО 2 ПАТ :vozbud:
Дали пак ќе плачат ко пички или ќе се возат во автобуси ? :smir:

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Ако е малку попаметен Грујо и во листите на ДПМНЕ да стави и албанци како негови пратеници и со коалиција на ДПА сигурно ќе склопат влада а дуи ќе остане со прстот у уста.

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
jas nz kako makedonija e slepa za onie teroristite sto se na premierskite pozicii i vo parlament ma toa treba da se istrebi

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Aj ke zborime sto ke bide :)
Vidovme sto se sluci otprilika , prisiluvanje na Gruevski da potpise dogovor so Ahmeti , i blokada na parlamentot. Opet ke se sluci toa , a mozebi i nesto BAM BAM , posto togas ke bude po 2 pat. Toa ne smee da pomine tuku taka. Ke bidat luti "teroristite" od DUI.
A bas interesno ke mi bide sto ke recete togas koga ke vlezat u koalicija so DUI , i dali ke se razocarate so Grujo ( otprilika kako so Lupco)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Aj ke zborime sto ke bide :)
Vidovme sto se sluci otprilika , prisiluvanje na Gruevski da potpise dogovor so Ahmeti , i blokada na parlamentot. Opet ke se sluci toa , a mozebi i nesto BAM BAM , posto togas ke bude po 2 pat. Toa ne smee da pomine tuku taka. Ke bidat luti "teroristite" od DUI.
A bas interesno ke mi bide sto ke recete togas koga ke vlezat u koalicija so DUI , i dali ke se razocarate so Grujo ( otprilika kako so Lupco)
Кур ме боли за коалицијата и Грујо.
Ама албанец, кој ќе пука? Во Тетово се решетаат ПДШ и ДУИ, а пред некое време ќе го пукаа Тачи во Арачиново, па не знам кој на кого ќе биде лут.
Вака- така во право си дека ќе има БАМ БАМ :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom