Black Hok
CRUISE
- Член од
- 11 декември 2012
- Мислења
- 2.351
- Поени од реакции
- 1.219
Ќути одвај,спикано беше,неможев раката да ја завлечам доле тоа кантичето за глицерин ми сметаше,се испогребав целиот..Жешко време пекол,петок мислам беше,само што стасав во Куманово,а турата ми беше Свети Николе-Куманово,па некои Елиди роба примаат до 16:00 саатот,после тоа не примаат,и затоа немав време да размислам,не ми текна телефонот да го отворам..Успешно се заврши,да некој ден подоцна ме казнија во Капишец кај Рамсторот за погрешно паркирање 25 поени..Да си имал пари за мобилен интернет ќе си можел да побараш на Јутјуб "How to change low beam light bulb Renault Master", ќе си заштедел време, јас така сменив на моето Мондео позиционо и средно.
Тоа не е твој проблем..Проблем е што Сител и Канал5 јадат лајна дека сите патишта во државава се проодни,а НЕМА БЛАГА ВЕЗАСлабо сообраќај, тие неколку автомобили што беа заедно со мене имаа зимски гуми и немаа проблем, имаше на Пресека неколку автомобили што неможеа да тргнат на Пресека, Стража во споредба со Пресека беше чиста [DOUBLEPOST=1484082828][/DOUBLEPOST]Иначе автопатот не го чистат, Стража да, колку што можете да видете, од Стража надоле е многу лошо особено Зајас и Кичево све е мраз, многу полека се вози. Извор према Пресека е чисто, Пресека беше тешка за качување па се до Охрид патот има 2цм мраз и набиен снег минимум.