Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Опс грешка сум бил,проверивСигура не се зимски гуми...не се М+С
Опс грешка сум бил,проверивСигура не се зимски гуми...не се М+С
Види и во пнеуматик после католичка, карши пералнитеМоже некој да ми каже каде продаваат летни Nokian гуми освен во Мотоцентар . Ако ги чекам од Мотоцентар ќе фати Август додека ги донесат
На ул.Железничка позади рамстор, на ќошот со водњанска кај шо се спојува има едни шо продаваат мотори, до нив има едни гуми шо продаваат. Провери имам налетано на Нокиан тука.Може некој да ми каже каде продаваат летни Nokian гуми освен во Мотоцентар . Ако ги чекам од Мотоцентар ќе фати Август додека ги донесат
Прееска прашав 2550 денари,со монтажа и балансирање за тие пари.Имаш и поефтини матадор,2400 од истото место.а јас 185/65/14 , тигар , колку пари се во СК некаде, зошто прашував во Гевгелија 3200 без монтажа и балансирање. А тигар хитрис беа 3700 мислам. Ако се поефтини во Ск, во скоро време планирам да дојдам болје од таму да си земам
хехе, фала, ама веќе ставив од грција 60 евра едната мишелинПрееска прашав 2550 денари,со монтажа и балансирање за тие пари.Имаш и поефтини матадор,2400 од истото место.
Супер,за 60 евра нова Мишелин гума тука нема да најдеш никаде.хехе, фала, ама веќе ставив од грција 60 евра едната мишелин
http://www.evropagumi.com.mk/Невидов таква тема некој да даде за бандаши некој сајт?
Фала друже..Гледав на пазар3 слабо има..
Oтиди во пнеуматик, јас од таму ги купив на акција имаше ефтиниНевидов таква тема некој да даде за бандаши некој сајт?
Мултибренд, на крај од Јужен Булевар накај Рампа скоро коа идеш од лева страна. Добар избор и цени. Има и гумиНевидов таква тема некој да даде за бандаши некој сајт?