Грчки туристички автобуси нагрдени во Охрид!

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Абе тие вака и на Скопјани им правеја па сега на грчки автобус кој дошол пари им остава. Ако грците с еплеме зашто сега и за нас да викаат дека сме племе. Ова охриѓани не посрамотија а охрид го спомнуваат демек имал прв универзитет во европа. Ама од тие луѓе тогаш не останало ништо изгледа од културата на ово јнарод денес што живее во охрид. Или пак се два различни народи од тогаш и сега?
Јас сум Скопјанец и не сум имал проблеми со Охриѓани.
Мене колата со шајка ми ја изгребаа во капиштец.
И сега ?
Сакаш да одиме со поделбата до амеби ?

Абе човек Македонец го затворија во Беломорска Македонија зошто свадба снимал, ти тука ќе ми дробиш за охриѓани, ПРИМЕР СЕ.
ЕНДЕ.

Инаку ова се вика програмирано ширење на омраза, целите ми се добро познати.

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
lele lele sto napravile go iskrtale avtobusot abe ke ja pokrijam cela grcija so makedonsko zname

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Абе тие вака и на Скопјани им правеја па сега на грчки автобус кој дошол пари им остава. Ако грците с еплеме зашто сега и за нас да викаат дека сме племе. Ова охриѓани не посрамотија а охрид го спомнуваат демек имал прв универзитет во европа. Ама од тие луѓе тогаш не останало ништо изгледа од културата на ово јнарод денес што живее во охрид. Или пак се два различни народи од тогаш и сега?
не се читаш дека само ти си контра ??? ДОСТА БРЕЕ ... да не ги жалиш автобусите ... па кур се тресе аман ... кој ги ебе ...

ете глеате се е за пари ... дошле пари да остаат ... АБЕ НЕ НИ ТРЕБААТ НИВНИТЕ ПАРИ АЛООО ... до кога ќе ве купуваат таквите како вас ... не го посрамотија охриѓано Охрид туку ти го срамиш шо постоат такви како тебе ...

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
И после сакате во охрид туристи да дојдат и да заживее градот кога не цените луѓето што дошле некоја пара да ви остават.

охриѓани најчурук наорд во македонија.
a be so se sekiras, vazno tebe so kilim te cekaa letovo vo grcija kade gi obikoluvase karpite koi zevs gi razedinil kako aleksandar i roksana i pritoa gordo se cuvstvyvase kako ``skopjanec`` ili ``iz srbije``.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
А и порака си е убаа и сигурно некој во автобусот се чуствувал пријатно после 200 години колење, убивање, силување да се вози во автобусот United Macedonia.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
А и порака си е убаа и сигурно некој во автобусот се чуствувал пријатно после 200 години колење, убивање, силување да се вози во автобусот United Macedonia.

:vozbud::vozbud::vozbud: тоа да, влагаат автобусите во солун со ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
:vozbud::vozbud::vozbud: тоа да, влагаат автобусите во солун со ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА
Замисли им го чуството на некои Македонци, таму во автобусот.
Посреќен човек од него денеска не постои на планетава.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Оооо ме нарана ова шо се деси, цел викенд гледам автобуси грчки низ градов ми идесе да им фрлам некој камен да им искршам гла и се идам од нашкола кошо беше денов катастрофа ме израдва ова!!!
Аку аку нека видет како е малце и тие пошо на секое слушаме како нашине камипнџии и други ги малтретирет и тоа ПОЛИЦИЈАТА. Ќе бидит забавно на граница и коќе врвет.
Поззззз:smir:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
И после сакате во охрид туристи да дојдат и да заживее градот кога не цените луѓето што дошле некоја пара да ви остават.
Додека живуркаат вакви кретени и го дишат македонскиот воздух, лигавци ќе владеат со Македонија, а не Македонци.

Што дакажат сите оние Македонски туристи во Егејска Македонија кои се вратија назад со демолирани автомобили!? А?

Како ме нервираат вакви крелиња....

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Само што ми кажаа дека и во Струга исто им се случило на 7 автобуси

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
daj link

ова има симболика, НА ПРОЧКА - ГОСПОД ПРОСТУВА, НИЕ НЕ

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Само што ми кажаа дека и во Струга исто им се случило на 7 автобуси
Хахахахахахахах
Браво Стружани леле еј ке бидит јако хахаха
убо им се прајт

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Охооо и стружани.

Па денеска цела Беломорска Македонија е со пораката, United Macedonia.

Ќе има пиење денеска по кафанито во Лерин, Воден, Костур...

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
``Врати го она што не е твое``-``Сенки``

Kajgana Shop

На врв Bottom