Грчки план за инвазија на Македонија

L

.Lost Angel.

Гостин
Sansa bi ni bilo Gerilska vojna ,kako sto kaza avijacija nivna ke ne utepa prvo sto ke unisti e aerodromot vo Skopje a bidejki tamu ni se nasite avioni borbeni dva i hilikopterite odma otpisi gi ,gerilska vojna ako napravime cudo drugo ne ne vadi i vietnamcite imaa samo kalasi pa pak ja gi tepaa amerite pritoa vodejki zestoka gerilska vojna
Да но колку жители имаше тогаш виетнам? колку мие сме? 2 ипол милиона со се браќата... кога ќе ги отпишеш Бугарите кои живеат во Македонија и браќата види колку сме...

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Да но колку жители имаше тогаш виетнам? колку мие сме? 2 ипол милиона со се браќата... кога ќе ги отпишеш Бугарите кои живеат во Македонија и браќата види колку сме...
Нели имавме подршка од Русија ? А они од Америка ?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Иако мразам големи текстови ова го прочитав а и гледав слично вакво на канал5 со снежана лупевска каде што имаше еден кој говореше дека имало средби од грчка страна и од српска страна за поделба на Македонија каде што се сретнал милошевиќ ( незнам со кој ) и разговарале во некоја соба каде што Милошевиќ презентирал некој план за поделба на Македонија и дестабилизација на Р.Македонија...
Константинос Мицотакис, татко на Дора Бакојани и поранешен премиер на Грција. Тој се сретнал со Милошевиќ.

Ок. Очекувано е да излегуваат и текстови за Грчка инвазија врз Македонија. Дури и Миленко сними клипче каде импровизираше почеток на војна, бомбардирана касарна во Битола и сл.
Според мене, Грција нема ниту на крај на памет да влегува во војна, посебно не со нас.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Vietnam imase okolu 80 milioni ama sum cital site zaedno se borat zasedi , deverzii , vo pomali grupi i taka ja dobile a kaj nas racunaj pola Makedonija ke se iseli

L

.Lost Angel.

Гостин
НЕМА ! ПОРАНО НИШТО НЕ СМЕ ИМАЛЕ И СМЕ СЕ БОРЕЛЕ 1 наш со 100 четници (статистички гледано според бројот) И ПАК СМЕ ПОБЕДИЛЕ !
Во 2001 имавме повеќе авиони и хилихоптери а и мислам дека имавме и повеќе војка. Се боревме против браќава кои беа само со калашникови па војната колку траеше? ок победивме но војната траеше повеќе време. А гледано да се бориме против сили како грција и бугарија а и овиде нема да останат покуси албанциве и они ќе рипнат па така да ако има војна дефинитивно со сегашнава ситуација во АРМ тешко премногу.
--- надополнето: 7 август 2012 во 18:13 ---
Константинос Мицотакис, татко на Дора Бакојани и поранешен премиер на Грција. Тој се сретнал со Милошевиќ.

Ок. Очекувано е да излегуваат и текстови за Грчка инвазија врз Македонија. Дури и Миленко сними клипче каде импровизираше почеток на војна, бомбардирана касарна во Битола и сл.
Според мене, Грција нема ниту на крај на памет да влегува во војна, посебно не со нас.
Ок фала што ме поправи, но сега не нападнале... бидејќи нато и западот ги држи а и немаат пари (n)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Во 2001 имавме повеќе авиони и хилихоптери а и мислам дека имавме и повеќе војка. Се боревме против браќава кои беа само со калашникови па војната колку траеше? ок победивме но војната траеше повеќе време. А гледано да се бориме против сили како грција и бугарија а и овиде нема да останат покуси албанциве и они ќе рипнат па така да ако има војна дефинитивно со сегашнава ситуација во АРМ тешко премногу.

Ок фала што ме поправи, но сега не нападнале... бидејќи нато и западот ги држи а и немаат пари (n)
А ке рипнат и србите од наша страна.

L

.Lost Angel.

Гостин
Нели имавме подршка од Русија ? А они од Америка ?
Другар дали косово скоро стана независно? да така? нели Србија и Русија беа како браќа? Каде е сега Русија да и помогне на Србија? да го врати во целосни рамки косово? ја нема русија можеби тајно на некој начин и помага на Србија но гледано реално србија го изгуби косово. Е сега како што Русија и помогна на Србија така и нам :)

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.207
Поени од реакции
1.237
Добро не живееме во 5 век па ми текнало да си освојувам територии. Аман више со вакви глупи теории, па ако дојде до таква хаосна ситуација мислите дека и другите земји нема да искористат? Како на пример Турција нема да ја срамни Грција со земја?

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305

Dugarce vo 2001 vojnata traese tolku zasto brakata ne e borea tuku samo zasedi postavuvaa i bega ili vo selata ke napdnat i vo podrum krij se pozadi decata , i plus sto imavme kodosi kaj nas u vlada, i plus kaj brakata se bora stranski instruktori , platenici od sekade a gi plakaa amerikanskite kompanii ne mozes da kazes deka bile samo so kalas

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
преместете ја темава во подфорум фантазија (го нема ама ради темава ќе треба да се отвори), и тоа не поради почетниот пост ... туку поради повеќето коментари

L

.Lost Angel.

Гостин
А ке рипнат и србите од наша страна.
Со сегашниот премиер а и николиќ незнам баш колку би ни помогнале.

Ако утре има војна единствено што сметам дека на некој начин да се одбраниме ќе биде како што кажа еден член погоре герилска војна пушка младо старо и во војна. :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Другар дали косово скоро стана независно? да така? нели Србија и Русија беа како браќа? Каде е сега Русија да и помогне на Србија? да го врати во целосни рамки косово? ја нема русија можеби тајно на некој начин и помага на Србија но гледано реално србија го изгуби косово. Е сега како што Русија и помогна на Србија така и нам :)
Ако изрипаа Русија ке изрипаа и Амриканчињата.

Со сегашниот премиер а и николиќ незнам баш колку би ни помогнале.

Ако утре има војна единствено што сметам дека на некој начин да се одбраниме ќе биде како што кажа еден член погоре герилска војна пушка младо старо и во војна. :)
Ако Албанците рипнат и Србите рипаат и онака сме опкружени со непријатели :) Србите ке пробаат да си го вратат Косово додека и ние сме сонив во Битка :)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Toa sto Evropa go prizna Kosovo ne znaci deka i se osamostoi kosovo se vodi kako pokraina isto kako i Baskija i Katalonija vo Spanija ,so samoto toa sto potpisa da ima na imeto apostrof samo se zaeba Kosove i nikogas nema da stane samostojna drzava toa sto Albancite si pravat filmovi ostaj toa ke se povlece amerika od kosovo ke propadne kosovo

L

.Lost Angel.

Гостин
Dugarce vo 2001 vojnata traese tolku zasto brakata ne e borea tuku samo zasedi postavuvaa i bega ili vo selata ke napdnat i vo podrum krij se pozadi decata , i plus sto imavme kodosi kaj nas u vlada, i plus kaj brakata se bora stranski instruktori , platenici od sekade a gi plakaa amerikanskite kompanii ne mozes da kazes deka bile samo so kalas
Знам имало доста војници од Саудиска арабија кои се бореле на страна на Она а и како што гледав на КОД имало и знаме саудиско а и опрема јасно мие како ден... што се случувало во 2001 но лошо кај нас е што имаме премногу кодоши и непријатели во самата држава која мораме да ги истераме :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Знам имало доста војници од Саудиска арабија кои се бореле на страна на Она а и како што гледав на КОД имало и знаме саудиско а и опрема јасно мие како ден... што се случувало во 2001 но лошо кај нас е што имаме премногу кодоши и непријатели во самата држава која мораме да ги истераме :)
Министер за одбрана АЛБАНЕЦ, фазла муабети ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom