Vo greshka si ne se raboti za jazik tuku za razlichen priod. Za mene kako korisnik ova e zabava a za tebe mnogu seriozna rabota.
Se mi se chini deka ne gi dochituvash postovite jas ne komentirav dali toa ke bide poubavo toa za mene e lichna rabota bez razlika dali si M ili F. Jas rekov "da se proba se vo najmala guzva" i gledam deka drugite go razbraa toa pa komentiraat dali vo coitusot ili kako shto miluvame ebenjeto moze da se bara racionalnost.
Da povtoram ne e dali ti e ubavo tuku so eden KURshum dva zajaka .Shto se odnesuva do mene moze da pishuvash na koj jazik sakash i ke ti odgovoram na toj jazik ama toa e vo colizia (ne coitus) so pravilata na forumov deka treba da pishuvame iskluchivo na Makedonski.Tvojata preosetlivost ja iskluchuva moznosta za komunikacija, jas ne se obidov da go verificiram tvojot IQ tuku samo comentirav deka se raboti za "Boolean logic" pa e potreben izvesen IQ. Se nadevam deka
bev dovolno seriozen.
A sega da se vratime na ebenjeto shto e i temata:pos2: Dali si probala MMF :back:
ke bidam presrekna ako dobiesh
samo pazi
ftopic::ban?: