Групен секс

Групен секс ?!

• Вкупно гласачи
    811
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.921
не сум доживеал групен секс,а да имам таква прилика хм
се колебам, не нема да практикувам или зависи кои девојки и дали ги познавам
и дискреција да има.
Сепак нема да скокам во групен секс, јас препорачувам квалитатен секс
за танцување се потребни двајца:back:

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
Не сум пробал-а а баш сакам да видам како е

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Ич и не ме привлача групниот секс:nenene:

O

Out Boy

Гостин
ne sudi drugemu da ne ti sudat na tebe!
Live and let love free!

Jas sum grupnjacel! Sum prael sto mi padnalo na um!

I? Poizgradena licnost sum od mnozina!
I?
A ti!?
Ја?
Ја поддржувам се’ каде што има љубов.

Во групњач -НЕМА ЉУБОВ! Има само оргијање и кревање на возбудата што се сексаш во присуство на дриг/и, т.е. со повеќе истовремено.

Да знаел некој што е вистинска љубов, нема да имал потреба од “групен афродизијак“ за да ужива во сексот со тој/таа што го/ја сака.

Интелигенција никаде не доведов во прашање.
Исто и образование, долично однесување на јавни места...

Коментирам за карактер и морални вредности.

Ај не цмиздри, ти маж си или жена?
Ја се извинувам ако те навредив со мојот пост :tv:
Да не се осеќаш дискриминиран може?

Маж сум. Така изгледам, со (фала и на природата) сите детали како што треба, така се однесувам, така се чуствувам.

А ZajdisonceNaSlobodata очигледно помешал нешто.

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Ја?
Ја поддржувам се’ каде што има љубов.

Во групњач -НЕМА ЉУБОВ! Има само оргијање и кревање на возбудата што се сексаш во присуство на дриг/и, т.е. со повеќе истовремено.

Да знаел некој што е вистинска љубов, нема да имал потреба од “групен афродизијак“ за да ужива во сексот со тој/таа што го/ја сака.

Интелигенција никаде не доведов во прашање.
Исто и образование, долично однесување на јавни места...

Коментирам за карактер и морални вредности.
Се согласувам целосно. Не би пробала зашто поимот групен секс ми е синоним за ниски морални вредности.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ич и не ме привлача групниот секс:nenene:
нормално дека не те привлача ти си ЕМО, ти си имаш др. желби, на пример групно држење за рачиња со ЕМО другарчињата.

Ја?

Ја се извинувам ако те навредив со мојот пост :tv:
Да не се осеќаш дискриминиран може?

Маж сум. Така изгледам, со (фала и на природата) сите детали како што треба, така се однесувам, така се чуствувам.

А ZajdisonceNaSlobodata очигледно помешал нешто.
Епа ако си маж ке упаднеш у групен секс, ке упаднеш во куп пички и ке ебеш и нема да бараш тамо љубов, него ке ги натераш они тебе да ти бараат љубов, зашто ти си машко, а ние машките така правиме, ние ебеме и не бараме љубов, свакаш? не биди ЕМО!
бутни им на сите по еднаш цврст и јак, и после ке ти дадат они љубов повеќе него што мислиш. :D

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
нормално дека не те привлача ти си ЕМО
леле:
ГЕНИЈАЛНО!
Епа ако си маж ке упаднеш у групен секс
Не секој маж има исти желби и фантазии.
Ќе сфатеше тоа да се потрудеше да ја погледнеш анкетата пред да истрескаш.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
нормално дека не те привлача ти си ЕМО, ти си имаш др. желби, на пример групно држење за рачиња со ЕМО другарчињата.

Епа ако си маж ке упаднеш у групен секс, ке упаднеш во куп пички и ке ебеш и нема да бараш тамо љубов, него ке ги натераш они тебе да ти бараат љубов, зашто ти си машко, а ние машките така правиме, ние ебеме и не бараме љубов, свакаш? не биди ЕМО!
бутни им на сите по еднаш цврст и јак, и после ке ти дадат они љубов повеќе него што мислиш. :D
Не е тој ни од ЕМО-Охрид ни од ЕМО-Цеље...туку ај нов си ти...а и во право е на темава...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Еј шо мрзам коа мешате 2 ствари, и ги спојувате ко да не идат едно без друго..
Врска немотија сте.
Демек, нема секс ако нема љубов, дрн дрн јариња..
Тоа е исто ко некој коа ќе каже, секс без цигара после тоа не е секс..
Не ми мешајте водење љубов и секс, и не ми се прајте светци као никад да сте немале секс, туку секад водите љубов..
Незнам шо би те спречило да праиш групњак? Разбирам причините да ти се:
-Несакам да делам девојка со уше едно машко пошо ми е грдо..
-Сметам дека неможам да задоволам 2 девојки..
-Срам ми е да се плескам пред 3та личност..
-Тапа ми е да глеам друг к*р ..
-Тапа ми е да ја глеам мојата партнерка као се бенга со друг..
Све тоа уреду, ама, НЕМАЛО ЉУБОВ? Бог да чува.
Било задоволување на потребите, ноу шит? А од кога сексот не е задоволување на потребите? Шо мења тоа?

O

Out Boy

Гостин
Аааа, така ли прават модерните машки? Па не сум знаел.
Да беше така, одамна немаше да има бракови по светот, нешто што ќе те натера да се приврзаш за една личност без која понатаму не можеш.

И второ: геј сум.

-Несакам да делам девојка со уше едно машко пошо ми е грдо..
-Тапа ми е да ја глеам мојата партнерка као се бенга со друг..
Па баш така де...
-“Не сакам да делам девојка со уште едно машко пошто јас и припаѓам нејзе, а таа ми припаѓа мене. Ако она се секса пред мене, а ја пред неа, тогаш ни ја поштувам, ни ја сакам, а ни она мене“.

-“Тапа ми е да ја гледам мојата партнерка како се бенга со друг, оти во тој случај покажувам колку ми е гајле со кого се бенга и ќе се бенга у иднина. Ако мене ни малку не ми е гајле за тоа, покажувам дека немам емоции кон неа, оти да имам, попрво ќе му го отсечам патлакот на тој што ќе ја пипне пред мене, отколку да дозволам во мое присуство да ја испенетрира МОЈАТА ДЕВОЈКА“.

P

Princ

Гостин
Мислам дека се* во одреден момент и одредени околности треба да се проба, зошто да не.

*освен секс со машко, деца и животни.

O

Out Boy

Гостин
Значи, станува збор за една современа психолошка појава, а тоа е рамнодушноста кога станува збор за пожртвуваност кон партнерот. Кај животните мажјаци постои еден многу елементарен инстинкт: да ја бранат и заштитат женката што ја одбрале од нападите на другите мажјаци.

Баш така прават вистинските машки: не даваат бре никој да им ја пипне девојката. Гледај, љубомори, нека ти течат лиги, ама ако пипнеш, ти отиде главата. Таа е МОЈА.

Денешниве слабаци дури и за пари ја нудат жената си на комшијата.
Па кај го има ова бре???

Kajgana Shop

На врв Bottom