Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хрвативе стварно претеруваат со нивното величење како се нешто посебно од другите и секој пораз им е несреќно нешто, демек низа на околности само е причина за пораз.

Ми текнува на ЕП во фудбал во Австрија и Швајцарија кога беше кога примија гол од Франција, која цело полувреме напаѓаше, коментарот од HTV1 вика - Голот падна како гром од ведро небо.

Ете таква си они, најјаки се од старт, само несреќно губат.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дека се јаки јаки се тоа никој не им го успорува али ова што им се случува е првпат досега да испаднат во група деф е срамота кога ќе им ги видиш резултатите и медаљите макар и од ланското светско имаат одличен пласман. А имаат многу играчи што не им се повикани одлични тренери нешто слично како срвите.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Хрвативе стварно претеруваат со нивното величење како се нешто посебно од другите и секој пораз им е несреќно нешто, демек низа на околности само е причина за пораз.

Ми текнува на ЕП во фудбал во Австрија и Швајцарија кога беше кога примија гол од Франција, која цело полувреме напаѓаше, коментарот од HTV1 вика - Голот падна како гром од ведро небо.

Ако мислењево ти е изградено според хрватските коментатори, тогаш се сложувам со тебе.
Но, читни малце на најголемиот хрватски форум forum.hr, јас не сум видел некој да заслужи толку пцуење па колку и да се лоши играчите.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Не ги отпишувајте Хрватите уште, има уште 7 минути, само 7 разлика водат Грците... :)

P

PewDiePie

Гостин

Чудно мислев србите ги опишуваш.

Исти гомна се и они.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хмммм... ако пеколните газови изгубат ќе треба да навиваат за нас не? :icon_lol:

Животот има чуден смисол за хумор :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Штета, премногу се брзоплети Хрвативе.. Намалија на 4, а сега пак е 8 разлика за Грција :(

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Камо да тепаа Хрватите, помалку грижи, вака вечер МОРА да ги победиме босанците, не е исто дали ке имаме 3 или 4 бода

P

PewDiePie

Гостин
Камо да тепаа Хрватите, помалку грижи, вака вечер МОРА да ги победиме босанците, не е исто дали ке имаме 3 или 4 бода
Не ни менува нас ништо,директен дуел со босна е за 4 поени,ако ги тепаме ние ги носиме во втора рунда.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не ни менува нас ништо,директен дуел со босна е за 4 поени,ако ги тепаме ние ги носиме во втора рунда.
Да победеше вчера Хрватска немаше потреба од победа вечерва.;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom