Група Ц - финална разврска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер Суоми ќе навиваат за нас :vozbud:

а пошто тие се втората најбројна група навивачи таму (ако бидат у сала) ќе биде весело против голтарине... :icon_lol:

Хрвативе стварно претеруваат со нивното величење како се нешто посебно од другите и секој пораз им е несреќно нешто, демек низа на околности само е причина за пораз.

Ми текнува на ЕП во фудбал во Австрија и Швајцарија кога беше кога примија гол од Франција, која цело полувреме напаѓаше, коментарот од HTV1 вика - Голот падна како гром од ведро небо.

Ете таква си они, најјаки се од старт, само несреќно губат.

Дека се јаки јаки се тоа никој не им го успорува али ова што им се случува е првпат досега да испаднат во група деф е срамота кога ќе им ги видиш резултатите и медаљите макар и од ланското светско имаат одличен пласман. А имаат многу играчи што не им се повикани одлични тренери нешто слично како срвите.

Хрвативе стварно претеруваат со нивното величење како се нешто посебно од другите и секој пораз им е несреќно нешто, демек низа на околности само е причина за пораз.

Ми текнува на ЕП во фудбал во Австрија и Швајцарија кога беше кога примија гол од Франција, која цело полувреме напаѓаше, коментарот од HTV1 вика - Голот падна како гром од ведро небо.

Ако мислењево ти е изградено според хрватските коментатори, тогаш се сложувам со тебе.
Но, читни малце на најголемиот хрватски форум forum.hr, јас не сум видел некој да заслужи толку пцуење па колку и да се лоши играчите.

Не ги отпишувајте Хрватите уште, има уште 7 минути, само 7 разлика водат Грците... :)

Чудно мислев србите ги опишуваш.

Исти гомна се и они.

Хмммм... ако пеколните газови изгубат ќе треба да навиваат за нас не? :icon_lol:

Животот има чуден смисол за хумор :pos:

Штета, премногу се брзоплети Хрвативе.. Намалија на 4, а сега пак е 8 разлика за Грција :(

Камо да тепаа Хрватите, помалку грижи, вака вечер МОРА да ги победиме босанците, не е исто дали ке имаме 3 или 4 бода

Камо да тепаа Хрватите, помалку грижи, вака вечер МОРА да ги победиме босанците, не е исто дали ке имаме 3 или 4 бода
Не ни менува нас ништо,директен дуел со босна е за 4 поени,ако ги тепаме ние ги носиме во втора рунда.

Не ни менува нас ништо,директен дуел со босна е за 4 поени,ако ги тепаме ние ги носиме во втора рунда.
Да победеше вчера Хрватска немаше потреба од победа вечерва.;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom