Јас се чудам како сеуште не отишол и тоа уште пред две години можеше .Trazim je na krati nema je,Slovenije, Slovenijeeeeee
Ај бар малце ми го поправија денов после нашиве што ја усраа.
p.s Богдановиќ МОРА во НБА.....МОРА !!!
требаше летово да оди кој знае како остана изгледа го оставија уште годинава во Фенер кај ОбрадовичЈас се чудам како сеуште не отишол и тоа уште пред две години можеше .
Многу голема отштета треба да платат за него,затоа остана.Уште многу има од големиот договор во Фенер, башка и Обрадовиќ му дојде сега.требаше летово да оди кој знае како остана изгледа го оставија уште годинава во Фенер кај Обрадович
он ја правеше разликата далеку најдобар играч кај Хрвативе и како што изјави Бојан дека на крај Рудеш со тројките ја реши..останативе кај нив доста слабо, Томич слабо против Видмар еднаш не го изигра.
лоша група а и Чешка како игра ништо чудно и да не поминат Хрватска..Укич не игра ништо не погоди шут едвај а Дрејпер е и по-продорен а и знае да погоди од 3ка незнам зошто не го играше повеќе..Многу голема отштета треба да платат за него,затоа остана.Уште многу има од големиот договор во Фенер, башка и Обрадовиќ му дојде сега.
Рудеж е како аутист....ништо не знае,не дава рецка на ништо околу себе и само си штанца тројки.
Укиќ даде 10-12 коша,не беше така лош,мада повеќе ми се свиѓа Дрејпер како игра.
Томиќ ми дојде да го задавам за 3 од 4 промашени последни слободни и за дебилизмот во последниот напад.Не ми се веруваше што направи куртонот,ама затоа 15 скока и 11 поена.Мислам дека е единствен со дабл-дабл учинок.Доста добро затвори во одбрана,нешто што не е типично за него.Веројатно ради тоа немаше толку сила во нападот.
Остантите беа само епизодисти,се друго направи Бојан,матер ебава ова првенство.
п.с Да ти ебам групата да ти ебам,ако не ја тепаат утре Чешка ќе испаднат.....во нашава група и 2 победи те носат даље,овде ти требаат 4.
Шпанија и Словенија би требало да се фиксни додека за третиот стол Полска Хрватска и Грузија по тој редослед според мене фаворити, пољаците пак се со гортат гледам хрватска колку и да игра лошо не смее да се потцени а грузија иако без многу играчи има јака школа....чесите не ги знам искрено