Група Ц: Франција - Италија 17.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не ми се допаѓа изборт на играчи на Доменех, постојано игра за 2 разбивачи во средина (Макелеле и Тулалан) и тоа кога му треба победа, нема никаков аир од нив во нападот, мислам дека треба да остане само со Макелеле како дефанзивец во одбрана, Рибери пред него, Насри и Малуда/Гову по страните, нападот им е во ред.
Ем натпреварот ќе биде поубав за око, а и креативноста на средниот ред она што им фалеше до сега ќе биде на повисоко ниво...
За Италијанците ама ич не ми е гајле како ќе играат, и онака се досадни за гледање, и во добар ден.

Типувам 2-1 победа на Франција.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Вечерва очекувам добра утакмица пред се, и ќе навивам за Италија, пошто Доменек е голем дебил, и едвај чекам да го лапне и да го шутнат после.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Не ми се допаѓа изборт на играчи на Доменех, постојано игра за 2 разбивачи во средина (Макелеле и Тулалан) и тоа кога му треба победа, нема никаков аир од нив во нападот, мислам дека треба да остане само со Макелеле како дефанзивец во одбрана, Рибери пред него, Насри и Малуда/Гову по страните, нападот им е во ред.
Ем натпреварот ќе биде поубав за око, а и креативноста на средниот ред она што им фалеше до сега ќе биде на повисоко ниво...
За Италијанците ама ич не ми е гајле како ќе играат, и онака се досадни за гледање, и во добар ден.

Типувам 2-1 победа на Франција.
Италијанците и покрај едниот пораз и нерешената со Романија покажаа далеку подобра игра, и против Холандија, а посебно против Романија, за разлика од французите да не кажам со вулгарен збор се по*раа против Романците. Една единствена шанса не создадоа, а против Холанѓаните дадоа гол од офсајд!

....А последната реченица ни самиот незнаеш зашто и со која цел си ја напишал. Нејсе, се глеа дека е од чиста омраза напишана!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не ги сакам ни едните ни другите, Французите особено ги мразам, ама мислам дека ќе заврши нерешено!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ke navivam za Francija kako vecen AntiItalianec. Dosadni se Italijanite

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Не ги сакам ни тие ни тие, ама сепак изгледа ќе тепаат Италијанците.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не ги сакам ни тие ни тие, ама сепак изгледа ќе тепаат Италијанците.

Од твоја уста во Божји уши.:pipi:

Јас не знам дали ќе гледам.Немам срце,немам нерви,стварно.:nesum:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Пенал.
Пирлооооооооооо 1:0:vozbud::vozbud::vozbud:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Зошто имаат волку среќа ова жабариве, а и Пирло единствениот добар Италијанец, незнам кој рече незнаел да игра, браво за него.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Абидал црвен картон, италија пенал, гол.
EEEEE Bratot, ова се вика прљава игра а не германците играле прљаво, да не спомнам дека на фрингс му е дене с констатирано скршено ребро од вчерашниот натпревар.

После ова ако се вратат французите секоја им чест.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
АХАХАХХАХАХХХХААХ така им треба. Сеа сигурно Доменек си вика у себе: Ах леле каков морон сум, сеа Мексес да си го имав, немаше да го стаам Абидал да ми игра ЦБ, стварно сум деген!

ФОРЦА ИТАЛИЈА!!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Кој е тој toni ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Каков селектор има Франција, уникатен. Требаше Гову да излезе, и онака само усерува акции. Добра игра на Бензема, али премногу се труди, не може се сам

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
тооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop