Група Ц: Франција - Италија 17.јуни 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се допаѓа изборт на играчи на Доменех, постојано игра за 2 разбивачи во средина (Макелеле и Тулалан) и тоа кога му треба победа, нема никаков аир од нив во нападот, мислам дека треба да остане само со Макелеле како дефанзивец во одбрана, Рибери пред него, Насри и Малуда/Гову по страните, нападот им е во ред.
Ем натпреварот ќе биде поубав за око, а и креативноста на средниот ред она што им фалеше до сега ќе биде на повисоко ниво...
За Италијанците ама ич не ми е гајле како ќе играат, и онака се досадни за гледање, и во добар ден.

Типувам 2-1 победа на Франција.

Вечерва очекувам добра утакмица пред се, и ќе навивам за Италија, пошто Доменек е голем дебил, и едвај чекам да го лапне и да го шутнат после.

Не ми се допаѓа изборт на играчи на Доменех, постојано игра за 2 разбивачи во средина (Макелеле и Тулалан) и тоа кога му треба победа, нема никаков аир од нив во нападот, мислам дека треба да остане само со Макелеле како дефанзивец во одбрана, Рибери пред него, Насри и Малуда/Гову по страните, нападот им е во ред.
Ем натпреварот ќе биде поубав за око, а и креативноста на средниот ред она што им фалеше до сега ќе биде на повисоко ниво...
За Италијанците ама ич не ми е гајле како ќе играат, и онака се досадни за гледање, и во добар ден.

Типувам 2-1 победа на Франција.

Италијанците и покрај едниот пораз и нерешената со Романија покажаа далеку подобра игра, и против Холандија, а посебно против Романија, за разлика од французите да не кажам со вулгарен збор се по*раа против Романците. Една единствена шанса не создадоа, а против Холанѓаните дадоа гол од офсајд!

....А последната реченица ни самиот незнаеш зашто и со која цел си ја напишал. Нејсе, се глеа дека е од чиста омраза напишана!

Не ги сакам ни едните ни другите, Французите особено ги мразам, ама мислам дека ќе заврши нерешено!

Ke navivam za Francija kako vecen AntiItalianec. Dosadni se Italijanite

Не ги сакам ни тие ни тие, ама сепак изгледа ќе тепаат Италијанците.

Не ги сакам ни тие ни тие, ама сепак изгледа ќе тепаат Италијанците.

Од твоја уста во Божји уши.:pipi:

Јас не знам дали ќе гледам.Немам срце,немам нерви,стварно.:nesum:

Зошто имаат волку среќа ова жабариве, а и Пирло единствениот добар Италијанец, незнам кој рече незнаел да игра, браво за него.

Абидал црвен картон, италија пенал, гол.
EEEEE Bratot, ова се вика прљава игра а не германците играле прљаво, да не спомнам дека на фрингс му е дене с констатирано скршено ребро од вчерашниот натпревар.

После ова ако се вратат французите секоја им чест.

АХАХАХХАХАХХХХААХ така им треба. Сеа сигурно Доменек си вика у себе: Ах леле каков морон сум, сеа Мексес да си го имав, немаше да го стаам Абидал да ми игра ЦБ, стварно сум деген!

ФОРЦА ИТАЛИЈА!!!

Кој е тој toni ?

Каков селектор има Франција, уникатен. Требаше Гову да излезе, и онака само усерува акции. Добра игра на Бензема, али премногу се труди, не може се сам

тооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom