M
Woher kommst du?Ќе се врати Балак и јас мислам. Таман за со Србиве да ги истуриме
Шо е толку страшно, да коментираме за за еден од најдобрите играч на Германија?... Дефинитивно ке бидат појаки ако Балак игра на светско.Ало бе, отворите тема за Балак посебно, од 16 страни, 13 се за Балак и неговото можно враќаше за Светско, Бог на фудбалот го направивте... Темата е за Група Д и за репрезентациите на Германија, Србија, Гана и Австралија и ваши типови кој како ќе заврши, состави, па и повреди на играчи, ама не претерувајте
Ало бе, отворите тема за Балак посебно, од 16 страни, 13 се за Балак и неговото можно враќаше за Светско, Бог на фудбалот го направивте... Темата е за Група Д и за репрезентациите на Германија, Србија, Гана и Австралија и ваши типови кој како ќе заврши, состави, па и повреди на играчи, ама не претерувајте
Ова е добронамерен совет, бидејќи лично на мене, а верувам и на други, од вакви постови не ми се влева во оваа тема... Не сакам после овој пост да се "нанижат" уште десет страни со навреди и слични глупости... и ако сметаат модераторите, нека го избришат мојот пост :smir:
Се јави човекот наречен Бан :wink:Па гледам има ептен квалитетни дискусии,и затоа само за Балак се збори.
Или тебе ти смета дека е играч од Челзи па затоа..