Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Конечните 12 кошаркари кои ќе ја претставуваат Македонија на Евробаскетот во Словенија се: Александар Костоски, Владо Илиевски, Дарко Соколов, Лестер Бо Мекејлеб, Војдан Стојановски, Дамјан Стојановски, Владимир Брчков, Тодор Гечевски, Перо Антиќ (капитен), Стојан Ѓуроски, Ѓорѓи Чековски и Предраг Самарџиски.

o_O

Најмалку 50К евра пуштил татко му 100%

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Море да не се и 100К за да поминува и 5 минути на паркетот?

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Море да не се и 100К за да поминува и 5 минути на паркетот?

Не верувам да се до толку глупи.Може да му пуштат малку garbage-time со некој клуб ако ги газиме или со Латвија на крај да игра ако се е решено.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дека е камен Стојан е факт а инаку вие кој би земале на негово место како што се знаеше Симоновски беше повреден.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Дека е камен Стојан е факт а инаку вие кој би земале на негово место како што се знаеше Симоновски беше повреден.
За дремење Ненад Зивчевиќ на пример, али кога веќе и Симоновски беше присутен на последниве тренинзи зошто да не отпатуваше он кога и со една рака е подобар од Стојанче педерче.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Гечевски не го видов вчера на тренингот кога беше премиерот,ама синоќа у 2:30 кога влегував во една од дискотеките во Кавадарци го видов како излегува од таму(ми изгледаше ко замачкан малце..). Секоја чест на професионалноста..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Гечевски не го видов вчера на тренингот кога беше премиерот,ама синоќа у 2:30 кога влегував во една од дискотеките во Кавадарци го видов како излегува од таму(ми изгледаше ко замачкан малце..). Секоја чест на професионалноста..
Јако се опуштиле синоќа, или не било синоќа, мада нема веза :icon_mrgr:
A Перо место да тренира шутеви од дистанца, он ги тренирал гласните жици :icon_lol:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Напред наши:

Србија, Црна Гора и Македонија :pos:

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Продавам 2 комплета блок влезници, за првите 5 натпревари. Картите се од прва класа, и може да се договориме за цена. Пишете ми ПП за повеќе детали.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
За дремење Ненад Зивчевиќ на пример, али кога веќе и Симоновски беше присутен на последниве тренинзи зошто да не отпатуваше он кога и со една рака е подобар од Стојанче педерче.

toj klapec ima igrano za SRbija, nema pravo da igra za Makedonija

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Судејќи по тоа што прочитав на форумов и општо на социјалните мрежи, јас ќе да сум единствената во државава која викендов не видела некој од нашиве репрезентативци стубосани во дискотека. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom