Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

Конечните 12 кошаркари кои ќе ја претставуваат Македонија на Евробаскетот во Словенија се: Александар Костоски, Владо Илиевски, Дарко Соколов, Лестер Бо Мекејлеб, Војдан Стојановски, Дамјан Стојановски, Владимир Брчков, Тодор Гечевски, Перо Антиќ (капитен), Стојан Ѓуроски, Ѓорѓи Чековски и Предраг Самарџиски.

o_O

Најмалку 50К евра пуштил татко му 100%

Море да не се и 100К за да поминува и 5 минути на паркетот?

Не верувам да се до толку глупи.Може да му пуштат малку garbage-time со некој клуб ако ги газиме или со Латвија на крај да игра ако се е решено.

Дека е камен Стојан е факт а инаку вие кој би земале на негово место како што се знаеше Симоновски беше повреден.

Дека е камен Стојан е факт а инаку вие кој би земале на негово место како што се знаеше Симоновски беше повреден.
За дремење Ненад Зивчевиќ на пример, али кога веќе и Симоновски беше присутен на последниве тренинзи зошто да не отпатуваше он кога и со една рака е подобар од Стојанче педерче.

Гечевски не го видов вчера на тренингот кога беше премиерот,ама синоќа у 2:30 кога влегував во една од дискотеките во Кавадарци го видов како излегува од таму(ми изгледаше ко замачкан малце..). Секоја чест на професионалноста..

Гечевски не го видов вчера на тренингот кога беше премиерот,ама синоќа у 2:30 кога влегував во една од дискотеките во Кавадарци го видов како излегува од таму(ми изгледаше ко замачкан малце..). Секоја чест на професионалноста..

Јако се опуштиле синоќа, или не било синоќа, мада нема веза :icon_mrgr:
A Перо место да тренира шутеви од дистанца, он ги тренирал гласните жици :icon_lol:

Напред наши:

Србија, Црна Гора и Македонија :pos:

Продавам 2 комплета блок влезници, за првите 5 натпревари. Картите се од прва класа, и може да се договориме за цена. Пишете ми ПП за повеќе детали.

За дремење Ненад Зивчевиќ на пример, али кога веќе и Симоновски беше присутен на последниве тренинзи зошто да не отпатуваше он кога и со една рака е подобар од Стојанче педерче.

toj klapec ima igrano za SRbija, nema pravo da igra za Makedonija

Судејќи по тоа што прочитав на форумов и општо на социјалните мрежи, јас ќе да сум единствената во државава која викендов не видела некој од нашиве репрезентативци стубосани во дискотека. :pos:

https://twitter.com/EuroBasket/status/374618061812166656

BTLrXPmCcAEzM4i.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom