P
PewDiePie
Гостин
Црнчуги гнсни што може да се очекува друго од нив.........Тоа ти е , да ти се одмили фудбал и се .. им ебам неандреталците
Црнчуги гнсни што може да се очекува друго од нив.........Тоа ти е , да ти се одмили фудбал и се .. им ебам неандреталците
:pos2: од што не разбрав збор не ни гледав на Словенската туку на Германската.Не е пропуст од африканциве,имаше на други ТВ.
Важно коментаторот на крајот погодуваше која минута е (зборам за овој на словенската тв).
иначе Вувузелите масовно се купувале и од другите фанови кои пристигале во Јужна Африка :pos2:Абе нервира али јбг, тоа нивен начин на бодрење. А и кога нема да играат африканциве нема да има толкава бучава.
:pos2::pos2: То цареееее!
Море незнам за вас али ја би једног таквог петла обртио у рерни :pos2: :pos2::pos2::pos2: То цареееее!
Еј една ваква дома за Амајлија би си чувал!!!
ROOSTERS! Threecolours!!!
Allez France!
Вечер само победа се признава!
Нека умрат душманите ( Доменех најголем)
вечер петел на уругвајски начин :pos2:Море незнам за вас али ја би једног таквог петла обртио у рерни :pos2: :pos2:
И онда би ти поплавео и поцрвенео као петао:smeshko:Море незнам за вас али ја би једног таквог петла обртио у рерни :pos2: :pos2:
Заедно со АНРИ ја греат клупата!Боби[Мкд];3612349 напиша:Џе је Малуда?