Груевски - најдобриот премиер

Дали имате доверба во оваа власт?

• Да

Гласови: 45 57,7%
  • Не

Гласови: 18 23,1%
  • Воздржан(а)

Гласови: 15 19,2%

• Вкупно гласачи
    78

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.167
Пишав не пошто не ни гласав, досега не сум се покајал не гледам ништо подобрено пак има луѓе што немаат за леб пак цел свет ни бара визи само добро е тоа што почна да апси по некој ама дур не го уапси Штерјо и неговата ''Влашка Коза Ностра'' се му е џабе и сите овие планови ке му се сведат на соништа.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Macedalien напиша:
Прашање е колку од безделниците како тебе знаат да одат... Или сите сакате да ве носат во раце? Е нема тоа - тоа само на сон или во Рикша во некоја афричка или западно-Азиска земја. :nenene:

П.С. Само бебињата чекаат да им се стави храна во уста. Со вакви постови се гледа дека народот е недораснат : политичарите нема да се сменат. Или да цртам? Ако треба и ќе цртам ама џабе! :jaj:
безделниците како мене не одат, трчаат. никој не ме носи во раце, не се секирај, а во странство да одам-НЕ. убаво ми е овде + сум премногу носталгичен.
кој рече дека ќе се сменат политичарите? нема потреба ништо да се црта. се знае нашава состојба која е статус кво во последниве 16 години... три напред, две назад и пак сме ТУКА!
факт: не верувам во ниеден политичар нит партија и плукам по секого! се нема појавено дооволно добра политичка сила која што би ми повлекла сетилата накај нејзе! сите се катастрофа! јас немам почувствувано подобрување на моја кожа до сега! се во надолна линија оди! почнувам полека да станувам песимист(што не е моја особина), ама околностите ме наведуваат на тоа! камо да видам резултати од билокоја власт!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Е па ако ти е убаво не мораш да критикуваш. На некој што му е убаво не троши време за дискусии околу тоа како другите работат. :wink:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
види вака, додека Македонија е слободна држава, без разлика какво размислување имам за нашава ситуација и политика и без разлика колку ми е мене убаво-ќе критикувам... а веќе ако несмеам да критикувам значи и дека несмеам да пофалам? камо да тргне на подобро со грујо, па и да стигнам да го фалам. КАМО!
а времето потрошено не го сметам за изгубено, бидејки сепак, разменувам мислења и учам уште нешто ново. како кој си го сватил форумов...

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Не ме ни интересира како си го сфатил форумов - твоја работа. Ако учиш - добро за тебе, не ме интересира тоа. А да - Македонија е слободна држава. Кога веќе критикуваш тоа значи дека наместо да го потрошиш времето на градење на некоја ситуација којашто ќе им одговара на твоите ближни и на сограѓани, ти критикуваш. Автоматски, тоа значи дека го губиш времето. А во исто време не си никаков фактор да критикуваш. Знаеш како ќе направиш нешто за Македонија? Потроши го времето изгубено на критики за да направиш нешто што ќе биде трн во око (во позитивна смисла)... Со критики и понатаму ќе те смета(м)ат за безделник :toe:

Пријатен ден :helou:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
еден човек не сочинува војска, и моето влијание и значајност како единка е само зрно во 10 тони песок-значи нула. не сум фактор, можда не сум компетентен до толку како и многу останати овде, ама критика(позитивна или негативна) од моја гледна точка можам да давам, како и останатите кога ќе го пофалат или критикуваат грујо. неможеме сите да бидеме истомисленици. пријатен нека е:smir:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Една војска е сочинета од единки. Почни - сигурно ќе те следат. Зошто мора секогаш некој друг да биде прв... :wink:

П.С. Кога некој прв ќе измисли, ќе направи нешто - има патент. Покажи пример - be a man!!! :star:

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
Macedalien напиша:
Да не ти се здосади од напред? Или како свињата си : искапи ја, намирисај ја и врзи и машна околу врат и после пушти ја... Знаеш нели каде оди :helou:

Прашање е колку од безделниците како тебе знаат да одат... Или сите сакате да ве носат во раце? Е нема тоа - тоа само на сон или во Рикша во некоја афричка или западно-Азиска земја. :nenene:

П.С. Само бебињата чекаат да им се стави храна во уста. Со вакви постови се гледа дека народот е недораснат : политичарите нема да се сменат. Или да цртам? Ако треба и ќе цртам ама џабе! :jaj:

Шо кур бараше и ти да му ја летниш иза богу леџа? Или не следиш ритам??? :raz:

Премногу политика, премногу!!! А кој да се фати за мотика - е тоа ќе се прашаме во некое складно време кога мозокот ќе биде побрз од јазикот ама од многу политика и полемика мозокот закржлавува а јазикот се развива. Пазете - некој ден ќе ви се влече по земја!!! :star:
IM WITH THIS ONE samo na Gruevski mu e malce malo obezbeduvanjeto dane mu napravat kako na Djindjic....mnogu para im zede na ovie so "una kanta Policolore" :):):)

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
off topik sorry:macedalien so e be ova pisam na google macedalien po greska i mi izlaga prvoto macedalien ima mali penis na nekoj srpski forum loloooool (bez navreda) :PPPPPPP:)

T

Trakon

Гостин
Macedalien напиша:
Да не ти се здосади од напред? Или како свињата си : искапи ја, намирисај ја и врзи и машна околу врат и после пушти ја... Знаеш нели каде оди :helou:
Абе ок знаам кај оди само ова нивното не ми изгледа како да е на напред, ми изгледа како свињата да ја промашила маршрутата 100%.:pos2:.Ајде бре човече како може да не секаваш што е напред или назад, па зар после ова поминато време ти личи на напред?Мислам размисли малку гледај ги критиките од страна што доаѓјаат од надвор како на пример критиката на Оли Рен.:vozbud:.А да те прашам нешто, стечајните работници и тие ли се за тебе безделници?

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Јас не сум од типот да критикувам тоа што не се критикува. Оли Рен рекол дека ние сме назад од Европа. Назад сме бе! 15 години одење наназад не е мала работа :wink:. Нејсе, околу стечајните работници, кој ги стави под стечај? :wink:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Macedalien напиша:
Јас не сум од типот да критикувам тоа што не се критикува. Оли Рен рекол дека ние сме назад од Европа. Назад сме бе! 15 години одење наназад не е мала работа :wink:. Нејсе, околу стечајните работници, кој ги стави под стечај? :wink:
се` се критикува.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Macedalien напиша:
Каква е користа (ако се земе предвид дека животот е краток)?
значи сепак е така, а се согласувам многу и со болдираното!:helou:

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Морам да признаам дека никогаш не сум била обожавател на владејачката гарнитура,напротив ги поддржував противниците нивни но уште поискрено и не се срамам да признаам дека навистина го побија моето негативно мислење за нив.Јас сега дури сум сигурна дека ако Груевски продолжи со вакво темпо ке има посветла иднина и секако јас ке гласам за нив на следните избори.Мегутоа едно треба на сите да ни биде јасно:
Прочитав некаде дека сеуште имало гладни, боси, луге без работа и сл и сакам да потенцирам дека ДОБРО Е ШТО НЕКОЈ ЗАПОЧНАЛ ДА РАБОТИ НЕШТО ДОБРО ЗА ОВАА ДРЖАВА ама ние не може да очекуваме дека утре кога ке се разбудиме да нема гладни невработени и боси, затоа што луге верувајте дека буквално не постои држава каде нема невработени.Мислам дека треба да бидеме потрпеливи и мислам дека она што го започна Груевски нема да може да го исполни за еден мандат, тоа е малку време за коренити реформи како нашите и плус болни.Во секој случај ДОСЕГА дефинитивно е едниствениот човек со некаква визија и план за Македонија.Само напред!:zver:

Kajgana Shop

На врв Bottom